Chrome Pointer

Ingen transport för mig

   Även fast jag tycker att systemet med transporter är väldigt bra så använder jag mig inte av det. Nepp, inte alls. Jag tror inte att jag har använt mig av transporten på kanske tre månader?
   Jag har ändå aldrig använt mig mycket av transporterna. I början då de kom var det ju en så häftig grej att jag kände mig tvungen att använda mig av dem, dessutom hade jag väldigt bra ekonomi redan i början av mina SSO-dagar. Sen har det varit några gånger då man helt enkelt inte pallat med att röra på påkarna och bara skuttat in i transporten.
   Varken Iddy eller Freya har ens kommit i närheten av en transport ändå, otroligt nog. Jag gillar det här med att kuta runt som en dåre. Det går ändå rätt fort att dra järnet Jorvik runt, så jag känner inte att jag vill lägga mina dyrbara slantar på transporten.
 
   Använder ni er mycket av transporterna?






Jenny Skydawn

Jag använder den då och då. Men jag håller med dig till 110% om att det är roligare att kuta jorvik runt. I alla fall med en snabbare häst. C:

Nadia Moonnight

Jag har kanske använt den några gånger, men jag bor ju på steves gård så det är bara att ta en transport hem och där är det ju typ nära till allt. Transport tycker jag är slöseri med pengar och jag åker bara om jag är sen till firgroves champion eller något sånt.

Courtney Silverhill

Jag använde dem hela tiden fram tills nyss då jag köpte friesern och blev pank, så nu galopperar jag runt överallt som på den gamla goda SSO tiden :) Som du säger det går faktiskt fort!

Emmy Lightlord

Heeeej Esme ^^
Jo jag använder väl transporten ibland, t ex om jag är trött på att kuta runt och ska från Vg till Fg fr det bli transporten :) Eller om man har bråttom till Championat så åker vi oxå :D
Kram från Emmy, Silver & Tudde <3

Maggie Westbridge

Precis som du tar jag nästan aldrig transporten. Dock hände det då och då när jag var med bunden till championaten och tvekade inte att ta den om jag inte skulle hinna att rida. Nu blir det nästan aldrig. Ändå gången är om andra personer är inblandade, ja om en kompis väntar på mig eller så. 83

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.