Chrome Pointer

Wihihi :D

   Just nu händer inte mycket på SSO-fronten. Jag blir datorlös igen på måndag och det är liksom ingen idé att ens försöka få upp hästarna till högsta humör och försöka dundra in på topplistorna (lär inte hända ändå, jag är som sagt relativt urkass på spel överlag), därför är aktiviteten väldigt låg här trots att jag har dator. Dessutom är jag en person som är väldigt beroende av att få ha ett eget space, vilket jag inte har i stugan vi bor i just nu. Jag har datorn på köksbordet, och köket är ihopslaget med vardagsrummet - och i vardagsrummets bäddsoffa sover resterande familj. Där har vi förklaringen till att jag är lite bortkopplad.
 
   Varför är jag ändå glad? Om ni är helt ointresserade av IRL-inlägg kan ni strutta iväg och göra något roligare nu, men jag är glad så jag vill skriva ^^ Jag spenderar dagarna på ett av de finaste stallen jag någonsin varit med om, så som varje sommar ser ut, och gör lite allt möjligt som kan behövas göras på dagarna. Mestadels gäller det städning, men på eftermiddagarna får jag rida och det är najs :D Måndag till onsdag red jag på en nittonårig arabkorsning som jag velat testa i många år, han var verkligen fantastiskt fin. Dock går han på pessoabett och jag hatar pessoabett. Hästen bara knäpper av och försöker komma undan trycket som uppstår i nacken, nä. Kopplade om det så att det blev som ett tränsbett och helt plöstligt hade man en häst som vågade ta lite stöd i handen.
   I morse red jag barbacka på en av stallets unghästar till deras bete, han sökte sig ner och traskade på i en trevlig form bara man höll om med skänklarna och höll en stadig hand. Sen blev han jätterädd för en presenning i skogen som jag inte hade sett, så helt plöstligt började han hoppa och stegra och där satt jag och tänkte typ "godnatt, nu är jag körd", fast vi kom förbi hemskheten på något sätt, jösses. Ägaren verkade dock tycka att jag klarade det bra, för istället för de små ponnyskruttarna jag brukar få rida så fick jag på eftermiddagen rida på ett av de fina halvbloden, åhåhå! DET är anledningen till att jag är så glad, för det gick grymt bra! En häst på 180 i manken som bar sig själv så man knappt hade ett hekto i handen, som bara dansade fram då han väl var framme vid handen. Satt och tragglade ett bra tag eftersom han verkligen tvärvägrade att fatta höger galopp, så jag fattade vänster och gjorde ett galoppombyte på diagonalen, då blev det tillsist höger! Mycket häst att rida ändå, men för mig som ridit på lite lagom omusklade ridskolehästar i hela mitt liv är det så grymt häftigt att få rida hästar som har lite muskler och som kan bära sig själva. Om jag rider samma häst i morgon ska mamma försöka filma och då lär jag antagligen inte kunna hindra mig själv från att langa upp någon bild här också för hästen är så galet snygg!
 
   Puh, nu är jag lite avskriven. Har inte så många att prata med här nere och min stackars mamma som inte kan ett dyft om hästar har fått höra alltför mycket så jag behövde få ur mig lite glädje ^^


Siri Moonbear

du, får jag härma dig lite med profilbilden? Jag tycker det ser så himla snyggt ut och skulle vilja prova det på min egen design ^^

Svar: Självklart, gör det du :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.