Chrome Pointer

Veckans uppdatering

   Sådärja, jag är installerad hemma - jag ska visserligen ut och åka igen på söndag, men just nu behövde jag verkligen få mellanlanda lite.
 
   Har nu kutat förbi Marleys för att se de nya hästarna. Tummen upp till SSO-teamet, jättefina är de! Underbart att de är så olika varann, precis så som det ska vara enligt min mening :) Dock stör jag mig på då hästarnas strumpor bara syns på utsidan av benet, vilken häst har bara en halv helstrumpa liksom? (Haha, det där lät lite knäppt) Jag ska låta det sjunka in lite - jag väntar nu spänt på en speciell häst, men det kan absolut hända att en av de nya, stiliga skäckarna flyttar in i mitt stall.
   Fuxen till höger, ser ni att strumpan bara syns från en vinkel? Skärpning SSO, det där måste ju nästan fixas till, ser ju inte klokt ut...
 
   Sen har ju stallet där blivit större dessutom. Det bådar gott! Vem vet hur många hästar som finns där i slutändan? :D Jag älskar den här valmöjligheten som börjar utvecklas, det finns verkligen något för alla.
 
   Den nya grejen att man i Vänchatten kan se vem som skriver - åzum! Helt perfekt, det var efterlängtat. Visserligen har jag sällan alla vänner inloggade och ska leta mellan dem efter vem som skrev, men det känns logiskt, trevligt och lär vara grymt bra för de som använder sig mycket av Vänchatten.
 
   Ja, det var väl allt som kom den här veckan va? Jag har en känsla av att det är semestertider även på SSO-kontoret, men jag tycker det är bra om det är lite mindre uppdatering under sommaren. Många är ju bortresta och för de som är väldigt aktiva i spelet (typ som jag, hehe) känns det så surt att komma efter i uppdragsserier och inte kunna se allt nytt så fort som det kommer. Som jag har sagt innan så skulle jag ha blivit typ förkrossad om Södra Jorvik kommit nu - att veta att det finns utan att kunna nå det.
   Det var allt för just nu, har inte haft datorn på typ fem dagar och jag har verkligen saknat skrivandet x)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.