Chrome Pointer

Varför

   Nu innan jag åkte iväg och övergav datorn så satt jag under nästan en hel dag och bara läste Globalchatten. Inte lusläste, men jag satt och tittade på tv och gjorde annat och bara lät datorn stå på, satte mig och läste rätt ofta.
   Det var en sån där dag då det var massvis med bloggreklam i chatten. Ni som har hängt med i minst ett par veckor vet hur mycket jag avskyr bloggreklam. Men så blev det snäppet värre - "besök min blogg, den kanske läggs ner för det är för få besökare".
   Att blogga endast för att bli ett igenkänt ansikte i spelet tror jag verkligen inte alls på. Jag tror inte att det kommer någonstans. Att haka upp sig på besökssiffror endast är döden för en blogg. En blogg är att skriva. En blogg är att dela med sig av en känsla. Att skriva är att dela med sig av en känsla.
 
   Den dagen jag startade den här bloggen hade jag inte en tanke på att bli en av de större SSO-bloggarna. Men det blev den, på kort tid också. Jag skriver om det jag tycker om, jag skriver om det jag tycker är roligt, jag bollar åsikter, jag har jättekul. Sen att ni vill läsa det, det är något som värmer. Ni bollar tillbaka med era åsikter. Det är ännu roligare.
   Den här bloggen är till för mig. Den finns för min skull. Att ni också tycker om den, att ni får ut något av den, det är bara ett litet plus i kanten för mig. Skrivandet är mitt sätt att uttrycka mig på, bloggen är mitt sätt att ge utlopp för mina tankar.
 
   Det jag vill ha sagt är att även om folk tröttnar på den här bloggen, slutar läsa den, om den blir helt öde på kommentarer och besökare, så kommer jag inte sluta. För jag gör faktiskt inte det här för att få se en siffra på en datorskärm som säger "så här många var här", jag gör det här för att jag tycker det är fantastiskt roligt.
 
   Så kämpa inte för att hålla uppe en fasad. En blogg har ingen själ om författaren inte trivs med att uttrycka sig, att skriva, precis som med en bok. Skriv för er själva, och inte för någon annan.
 
   Att betrakta andra är ibland väldigt lärorikt, vet ni.
 


Bella Eastlake ♥

Jag uppskattar verkligen din blogg och sättet du skriver Esme. Du ger läsarna de där lilla suget att man längtar till nästa inlägg :3 Keep up the good work my friend ♥

Lucy Westlake

Jag bloggar för att jag vill ha någonstans att dokumentera saker jag har varit med om + lägga upp bilder :D

Athena moonbell(månklockan):)

fina ord Bella.
håller helt och hållet med:)

Juliette Stardawn

Kul att en till än mig skriver om sånt här! Jättebra skrivet och hoppas verkligen folk tar till sig:)!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.