Chrome Pointer

Varför envisas folk med bloggreklam i chatten?

   Jag har aldrig gjort reklam för den här bloggen inne i SSO. Aldrig. Ändå har den här bloggen i snitt 90 läsare om dagen.
   Hur har jag gjort reklam för mig? Via SSO Wiki, genom att ha lämnat kommentarer på andra bloggar, genom att utmärka mig. Vissa andra bloggare har länkat till mig, och det är inte för att jag är den som spammat mest, det är för att jag har lyckats med mitt stående mål - att hålla denna blogg intressant.
 
   Vissa säger "Men ingen hittar ju min blogg om jag inte gör reklam i spelet" - men det stämmer ju uppenbarligen inte. Det viktiga är att göra sig minnesvärd på något sätt, förhoppningsvis ett positivt sätt, och sedan visa upp sig. Så får man läsare. Inte genom att spamma globalchatten.
 
   Jag drar mig inte för att anmäla de som spammar i chatten. Särskilt inte de som spammar bloggadresser, de åker dit fort som bara den. Reklamen stör min spelupplevelse, och då upprepad reklam blir spam anmäler jag det för spam.
 
   Många tycker att jag överreagerar. Men... jättemånga störs av all reklam. Och vi har ett bevis här på att man inte behöver reklamen för att få en relativt stor blogg. Det som krävs är lite engagemang, och något värt att komma tillbaka för.
 
   I vanliga fall hade jag frågat er vad ni tycker om saken i spelet, men det gör jag inte nu. Blir så grymt irriterad av all bloggspammning att jag vill helst inte läsa mer än nödvändigt om saken - och nu behövde jag klaga av mig. Sorry.


Ruth

Du hjälpte mig just att förstå varför jag aldrig velat reklamera i global.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.