Chrome Pointer

Tre trevliga bloggtips

   En av de bloggar jag tycker mest om i SSO-världen tillhör Genevieve Nightbard, den enda kamraten jag har i min spelklubb. Vi har ungefär samma åsikter om spelets chatt och har ofta rätt trevliga diskussioner.
   Genevieve skriver inte väldigt ofta, men hennes inlägg är väldigt läsvärda och om ni inte redan har besökt henne bör ni absolut göra det nu.
 
 
 
   En annan blogg jag vill lyfta fram just nu tillhör Enepsigos, en bloggare som åtminstone en så länge är anonym inom SSO. Enepsigos uppdaterar inte dagligen, men inläggen är absolut värda att läsa och sedan tänka på.
 
 
 
 
 
   Icke att förglömma är Maria Mountaindaughter, som liksom de båda andra skriver fantastiskt bra. Hon skriver en fantastisk novell som absolut bör läsas, och jag väntar spänt på nästa del :)
 
 
   Länk till var och en av dem både genom att klicka på deras namn och på deras bild.


åsa dahlberg

ohoho, älskar dig lite smått. <3 hör att du är sugen på LotRO, tycker det låter helt lovley så joina oss!

Svar: Haha, du är allt värd lite extra besök ^^ Jag försöker, men datorn vill inte samarbeta - förhoppningsvis lyckas jag ta mig in ändå >:D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.