Chrome Pointer

Stylish

   Undrar bara om ni använder er av Stylish?
 
   Stylish är ett tillägg man kan ha i Google Chrome (tror det finns ett par fler webbläsare som kan ha det) som gör att man kan ändra utseende på vissa hemsidor. Jag använder Stylish på Tumblr, Wikipedia, Facebook, Youtube och på Wikin, och jag älskar det.
 
   Jag älskar ju allt som har med Harry Potter att göra, därför har jag ett sådant tema på min Tumblr. Jag älskar det, grymt snyggt!
 
 
   På Facebook har jag ett tema som påminner mycket om originalet, men med runda avatarbilder och lite andra snygga detaljer. (Självklart har jag själv suddat ut namn och bilder)
 
 
   Jag älskar att läsa ljus text mot mörk bakgrund, så Wikipedia ser numera ut så här.
 
   Youtube var jättesvårt att hitta ett tema till. Det finns många snygga, problemet är att många inte funkar helt och hållet. Den jag har just nu funkar dock bra. (Suddade ut rekomenderade klipp för de var inte riktigt kloka, haha)
 
 
   På Wikin använder jag bara ett tillägg som tar bort reklamvisningar på förstasidan, det gör rätt mycket tycker jag :)
 
   Om jag någon gång listar ut hur man gör och om jag någon gång får lite fantasi skulle jag absolut försöka göra ett Star Stable-tema till någon av sidorna :)
 
   Använder ni er av Stylish, eller kommer ni börja göra det?






Alicia Starnight

Olala! :D Vill nog göra det, fast är rädd att ladda ner grejer på min dator, det kommer toolbars som inte försvinner, virus m.m :s

Saben

Ooh det ska jag kolla på! :D

Sylvie Yellowstone

Tack för tipset, det ska jag helt klart ladda ner! Jag har bara Adblock @tm :)

Susan Moonstar

Oj, vad snyggt det måste jag prova,
tack för tipset!
Jag är lite smått beroende av HP så den där HP-bakgrunden bara måste jag ha, haha 8D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.