Chrome Pointer

Skötselzoner

   Någonsin hamnat mitt ute i ingenstans och sett den fruktade ikonen då din häst plöstligt är hungrig?
   Jepp. Vem har inte varit med om det?
 
   Då jag började spela gick det att fylla på vattenhinken i Silvergladebyns fontän. Om jag inte minns fel gick det också att sköta hästen där.
   Vore det inte rimligt med tätare skötselzoner? Vi har en vid ridhuset, det är bra. Men jag tycker att det borde finnas en hos Marley, en hos Mario i bergen. En vid bergspaddocken vore vettigt också tycker jag. Kanske tillochmed en hos Andy. Tekniskt sett, där ryttaren kan tänkas varva ner för att göra andra saker bör hästen kunna skötas.
 
   Vad tycker ni?






Evangeline Silverbell

Ja det känns väldigt långt mellan ridhuset och stallet Gyllenbladen också!

Sylvie Yellowstone

Jag håller med, det skulle kunna finnas fler ställen. Speciellt hos Marley tycker jag (fast jag skulle gärna vilja vara uppstallad där också haha!) :)

Rebecca Winterbell

i PC spelen SS kan man ju ta hand om sin häst var stans! tkr absolut det borde finnas i sso! Dessutom borde brunnar finnas vid championat samt hö butik och skötselmöjligheter. Tänk om man inte har råd med den där hälso kvinnan

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.