Chrome Pointer

På ett sätt...

   ...så känns det som att man borde ta en SSO-paus. Jag har sagt det här innan, men jag har spelat i princip varje dag sedan spelet öppnade i oktober 2011. Och det är inte det att jag tröttnat, absolut inte, det är bara det att man inte har så mycket att göra till sist. Om jag inte köpt Poppy nu hade jag inte haft ett smack att göra i spelet. jag hade bara stått på ett enda ställe och stirrat på chatten tills jag tröttnat helt på det med.
   Om jag skulle ta en paus, låt oss säga på två-tre månader, så finns det så mycket mer att komma tillbaka till. En av mina bästa vänner IRL lade spelet på is i ett halvår och då hon loggade in igen hade hon så mycket att göra igen, det hade hunnit komma både hästfunktion och massa uppdrag, och jag blev nästan lite avundsjuk.
 
   Faaast, jag kommer aldrig kunna slita mig från spelet, tror jag. Jag är för djupt nere i SSO's community. Jag har en hel jäkla Wiki. Jag får helt enkelt hoppas på att det hela tiden kommer något litet som kan hålla mig vaken och levande i spelet. Nu kom det lilla i form av min fjärde häst.
   Framöver hoppas jag på att det verkligen händer grejer. Södra Jorvik lär bli färdigt inom ett par-tre månader, om man inte vill vara alltför optimistisk, Dinodalen lär ju komma efter det. Det är väl åtminstone fem olika hästraser vi väntar på, det är väl något åt det hållet? Nya uppdrag, jag bara tackar och tar emot. Kanske något så att man har en realistisk chans att faktiskt komma någonstans med Jorviks Fiskeklubb...
 
   He, vad deppigt det här kändes helt plöstligt. Men det blir ju så ibland, att man tappar suget under vissa dagar. Jag är rätt avis på de som fortfarande är i typ lvl 10 och som har massor framför sig, jag känner ju till typ allt i spelet vid det här laget :P


Rose Greenhill

Haha jag förstår hur du menar, den känslan har väl alla haft någon gång ;) Men om du slutar blogga kommer jag sakna den här bloggen eftersom det är min absoluta favoritblogg! <3

Siri Moonbear

Jag tog en paus på 6 månader, sen när jag kom tillbaka var det full rulle och massa uppdrag och hästfunktionen på G...

Dock kan jag numera säga att jag har rätt tråkigt på SSO. Jag är dålig på championat, så det kan jag inte leva för. Jag har utforskat hela spelkartan, där har jag inte mer att göra. Globalchatten tröttar ut mig. Så... ja, du är inte den enda som funderar på en paus

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.