Chrome Pointer

Jorvikstallets bygd

   Under den vecka som vi kunde se namnen på platserna nere på Södra Jorvik kunde vi se att strax nordöst om Jorvikstallet låg något som hette Jorvikstallets bygd.
 
   Jag undrar om det består av fältet med väderkvarnen, och träskmarkerna, som vi fick stifta bekantskap med i Starshine Legacy? Eller liknar det mer den havskust vi såg i Höstryttaren?
   (Bild lånad härifrån)
 
   Det har också ryktats om ifall denna bygd innehåller fler element från Starshine-serien, som t ex Pine Hill. Det tvivlar jag på, även fast jag mycket gärna skulle vilja ha Pine Hill i spelet. Jorviks läroverk har det också pratats om, men hur mycket jag än skulle älska en ny version av skolan så finns det ingen anledning för den att ha en plats i South New Jorvik County - inte en kotte verkar ju ha en utbildning.
 
   Jag är väldigt nyfiken på vad som kan finnas i denna bygd, som faktiskt var ett rätt stort område om jag inte minns fel, så det blir väldigt spännande den dagen man väl kan galoppera igenom det :)


åsa dahlberg

Jag kommenterade detta inlägg tidigare idag, kom kommentaren inte fram eller misstyckte du med den och publicerade helt enkelt inte den, haha? x(

Svar: Jag tror det har varit trassel med blogg.se, jag har inte fått några kommentarer och de jag har skrivit åt andra har inte kommit fram :( Men skicka gärna igen!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.