Chrome Pointer

Jippi

   Jag sitter fast. Nu på morgonen har det ju varit något tokigt med spelservern, så man blir utloggad om man ringer hem eller försöker åka transport. Därför ändrade jag lite på min levlingsrunda och gjorde allt hos Steves innan jag begav mig mot Vingården. Dock hade jag en godispåse bredvid datorn. Godispåsar är högst farliga kreatur. Då jag sträcka mig efter en vilsen liten laktrisbit råkade jag svänga åt höger, trillade ner från vägen och fastnade bakom försäljningsstallet hos Marley. Kom inte loss. Perfekt.
 
   Försökte ringa hem och blev utkastad, så nu låter jag spelet vara i någon timme innan jag försöker igen. Jag vet att några stycken har mejlat in om problemet så förhoppningsvis fixas det idag - annars får jag och Poppy sitta där bakom stallet ett bra tag :P






Siri

Jag började tokskratta när jag läste det här inlägget, främst för att jag inte är den enda som tycker godispåsar är farliga, jag vet inte hur många gånger jag förlorat på ett championat pga dem

Svar: Den där lilla laktrisbiten, den såg så god ut :<
Esmeralda Silverforce

Siri

Jag kan förstå dig, lakrits ser alltid gott ut, speciellt om det är en liten bit *-*

Okej nu ville jag ha godis, uääh

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.