Chrome Pointer

Jag fastnade för annat

   Kanske det att det kommit upp nya avsnitt av Bones på Swefilmer och jag har suttit spikad i typ två timmar? Geez, den dagen jag faktiskt har pengar ska jag köpa samlingsboxar av så otroligt många olika tv-serier...
 
   Ska släpa mig in på servern för att ta tag i Poppy igen, men idag är jag så äckligt otaggad, haha. Skönt att det är uppdatering i morgon, förhoppningsvis är det något som håller mig uppe under den kommande veckan ^^
 
 
 
   Tänkte sätte mig med ritplattan sen, får se om man får lite inspiration till något. Förhoppningsvis får man det, för jag har inte mycket annat att göra. Tja, om man inte räknar med att städa hela lägenheten, men det känns lite lagom tragiskt just nu.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.