Chrome Pointer

Ingen har väl missat den gyllene travaren

   Genom det gyllene diset i Gyllenbladsskogen travar den gyllene hästen. Tror att alla har sett det vid det här laget.
 
   Jag var nästan rädd för att Meteor inte skulle finnas kvar eftersom Linda tidigare har sagt att hon inte hade en häst. Men nu är han här, jag tycker nästan att hans nuvarande färg, som ger honom lite mer detaljerade muskler än i SSL, är snyggare än originalet.
   Hur kom han till Gyllenbladsskogen? Blev han smugglad till strandkanten utanför, liksom Justins häst? Kom han skuttandes ut genom någon slags dimensionsport? Vad gör han där? Varför har Linda än inte begett sig i flygande fläng till skogen med de höstfärgade löven för att hämta sin andra hälft?
 
   Meteorens nedslag har skapat så många frågor och nu inväntar alla nästa veckas uppdatering. Om han nu dansar runt i skogen måtte väl det tyda på att nya uppdrag står för dörren, att vi får en fortsättning på den uppdragsserie vi hoppats så på.
 
   Jag har funderat lite på om den nya porten in i Valedales snötäckta berg har något med saken att göra. Jag får intrycket av att den porten har något att göra med Den Gömda Dinosauriens Dal, men det känns konstigt att porten ska dyka upp nu om den bara ska stå där i några månader utan att göra någon som helst nytta sedan.
   Sen vet jag ju inte om den legendariska hästen och den mystiska porten har något att göra med varann, det kan ju bara framtiden utvisa.
 
   Just nu är jag grymt spänd inför uppdateringen på onsdag, känns som att något spännande kan hända...


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.