Chrome Pointer

Färdig med de nya uppdragen

   Otroligt mycket uppdrag idag! Och bra uppdrag var det också. Det känns som att manuset blir bättre och bättre ju längre man kommer i spelet - ett par monologer idag tyckte jag var rätt fantastiska...
   Jag ska inte säga så mycket mer, ni får upptäcka själva, så utvärderar jag lite noggrannare i morgon. (kan ju iaf säga att jag fick min magi, wihihi ^^) Ash fick följa med mig på den här resan, han har ju förtur för druiduppdragen, men nu ska jag tillbaka och hämta lilla Popples (som jag våldsamt slängde in i stallet då jag kutade hem för att hämta Ash innan uppdragen) och sen blir det träning.


Siri

alltså dagens uppdrag... *-*
nu vet jag iallafall vad som finns bakom månstenen ahahah

och stjärnstenen kommer antagligen Lisa öppna då ^^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.