Chrome Pointer

Få skäckar i sikte

   Jag trodde att jag skulle få se de vackra Painthästarna vart jag än vände mig då jag loggade in igen igår, men icke. Har spelat i ungefär en halvtimme idag och har sett en enda av de nya skäckarna.
 
   Är det för att halva servern har semester just nu? För jag tror knappt det är någon som inte sett fram emot de här hästarna, och jag tycker inte att SSO har gjort oss besvikna, det är mycket vackra hästar.
 
   Just nu funderar jag på om en av dem ska bli min... försöker hitta på ett möjligt namn. Fast det lär få vänta ett tag ändå, nu har jag äntligen 6000 SC igen och jag gillar den jämna siffran ^^ Nej jag skojar bara, det finns några andra faktorer som väger in också.
 
   Har du köpt en Paint eller är du intresserad av att köpa en?






Haley Sunbear

Jag ska köpa en imorgon, när jag är hemma i Sverige :)

Sally Lightbridge

Jag har inte bestämt mig än, kanske blir nån efter jag kommer hem från min semester :3

Nikki Westlake

Jag har köpt en. :3 Är väldigt nöjd över mitt köp faktiskt!

Genevieve Nightbard

Eventuellt, men först ska jag levla upp Vidstige och sedan Donnie åtminstone ett par levlar. Pallar inte att ha tre "ofärdiga" hästar i stallet samtidigt, det är jobbigt nog med bara två. Jag vågar liksom inte hetsa, annars har jag nog redan hittat ett namn och allt!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.