Chrome Pointer

Extremt långa meddelanden

   "Hej, jag leder klubben Bladibladi som är fantastisk och aktiv och flummig och har massa medlemmar, blablabla, breva om du vill gå med!"
 
   Sånt ser man typ hela tiden i Globalchatten. Ännu värre blev det då folk började fatta att man kunde skriva meddelanden utanför spelet för att sedan klistra in dem i spelchatten, för att fuska och skicka längre meddelanden än som egentligen är möjligt.
   Alldeles nyss var det någon i spelet som frågade hur man gjorde - och en idiot (ja, jag säger det rent ut för fasen vad trött jag blev) berättade självklart hur man gör. Två minuter senare och chatten spammades typ sönder.
 
   Jag står inte ut med all denna reklam. Jag blir tokig. Chatten har ett maxantal tecken av en anledning, för att chatten ska vara läslig.
 
   Snälla, klistra inte in extremt långa meddelanden, gör inte reklam för bloggar och klubbar och sånt skit 24/7. Det stör spelupplevelsen för väldigt, väldigt många - antagligen många fler än som har glädje av saken. All publicitet är inte bra publicitet. Gå fram till någon och fråga istället, jag vet inte, men jag vill inte se er reklam i chatten.
 
   Blä.


Rose Greenhill

Jag skulle bli ÖVERLYCKLIG över en avstängningsknapp för globala - tryck på en knapp så ser man inte vad som skrivs i den, precis som stallchatten stängdes av när man red ut från en by, och då kan ju folk få spamma bäst de vill! Jag avskydde stallchatten när den fanns, och trodde inte mina ögon när jag läste att den gjordes ÄNNU värre genom att man nu aldrig slipper den och chatten blinkar 24/7. Usch.

Susan Moonstar

Jag tävlade i dressyr en gång och en person stod och spammade sönder hela chatten med "Heja XXX!" och pratbubblorna blev så stora att det nästan tänkte hela skärmen. Det innebar att jag inte såg ryttaren på banan eller något alls för den delen.
Just då kändes det faktiskt som om jag skulle koka sönder. Kan inte folk förstå att det finns en gräns på antal tecken av en ANLEDNING?

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.