Chrome Pointer

En lugn dag idag

   Jag fick lite halvt oväntat besök av en kamrat på eftermiddagen, så jag har haft lite annat att göra för en gångs skull. Då jag väl har suttit vid datorn har jag börjat skriva på ett antal olika inläggsidéer, mestadels till då jag åker bort den elfte augusti.
 
   Jag har inte så mycket mer att säga just nu faktiskt, i morgon är det tisdag; och som jag har sagt tidigare är tisdagen för mig bara "dagen-innan.uppdateringen". Dock kanske Poppy kommer upp på lvl 10 om jag har tur :)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.