Chrome Pointer

Det sämsta med SSO

   Det här inlägget är lite inspirerat av frågan som Amanda Lightfield ställde för ett par dagar sedan.
 
   Jag älskar SSO. Spelet har blivit en stor del av mitt liv och jag trivs så fantastiskt bra i spelet, och jag trivs så otroligt bra med den här bloggen, som inte skulle finnas om det inte var för spelets skull. Men självklart finns det negativa saker med SSO. Jag tänkte att jag skulle lista saker om jag inte tycker om med spelet här, eftersom jag i övrigt verkligen öser beröm över det.
 
   - Khaan, Ann och Hill Crest. Är jättebesviken på att Khaan fick ett nytt utseende från SSL till SSO, och hans utseende passade inte ens det som alla NPC's sa om honom. Och hur i hela friden kan Anne och Hillcrest bli omdöpta? Inte okej, det är väl det jag alltid kommer strida om i spelet. Att en av spelseriernas viktigaste karaktärer får en ny stavning på namnet efter alla år, det tycker jag är så sjukt fel. Detsamma med Hillcrest, det kan ju inte bara få ett nytt namn sådär.
 
   - Funktionen med att byta man och svans på hästen. Inte för att det är en dålig funktion, absolut inte, men jag är besviken på den. Jag vill kunna välja mellan olika manstilar till olika svansar, för jag tycker bara att två av svansarna är snygga medan jag kan tänka mig alla olika manstilar. Jag vill verkligen att funktionen ska få en uppdatering, jag kan tänka mig att det är fullt möjligt för framtiden, men jag tycker verkligen att svansarna till knopparna och den kortaste manen är grymt fula. Dessutom vill jag ju gärna ha fler valmöjligheter, men det hör nog inte riktigt hit. Har skrivit ett inlägg om det tidigare, ska finnas någonstans i arkivet.
 
   - Orealistiska färger på vissa hästar. Isabellen med svarta ben, den "typ-isabellfärgade-hästen-med-brun-man", de halva helstrumporna, visst har det blivit bättre men jag tycker inte om de "felfärgade" hästarna som blivit. Självklart ska SSO ha galet mycket cred för de hästar som blev lite bättre, ie. den grå oldenburgaren, Freya, Frieserhästarna, de båda hästarna vid Silverglades Hästsportcenter etc.
 
   - Den undermåliga censuren. Jag vet att det jobbas på, GMs måste ha sagt det tusen gånger, men den är så sjukt irriterande. Jag är rätt blyg då det kommer till chatt och allt och edn dåliga censuren gör att jag ännu mindre vill använda chatten.
 
   Det är nog det jag tycker är dåligt med själva spelet. Sen stör jag mig på folk som inte sköter sig i chatten, men det kan ju inte spelet göra något åt - jaja, moderatorer visserligen, men nu ska jag inte tappa ämnet här. Jag tycker att väldigt mycket är bra med spelet, så jag tänkte lägga upp ett inlägg framöver med vad jag tycker är bra med SSO, för att väga upp det här negativa :)
 
   Vad tycker ni då? Tycker ni att jag har missat något? Eller slagit huvudet på spiken? Finns det något som ni själva inte gillar med spelet?






Siri

Det första. Usch ja. Hon heter AnnE, och Khaan är ju... Ja, han är Grumpy Horse, sur, svartblå... När jag ser SSOKhaan så är det inte Khaan :I och Hill Crest... Thats just NO.

rose grönkulle

Karaktärens OTROLIGT fula sits och hoppstil. Usch.

Svar: Det hade jag faktiskt glömt på listan, instämmer!
Esmeralda Silverforce

Athena Moonbell

En sak som jag stör mig på är att de har tagit bort att när hästen hoppar för sent eller tidigt så liksom studsar den bara mot hindret. Det hade varit en annan sak om de inte haft det från början med Star stable vår ryttaren osv. det tycker jag är en funktion som var bra med ss.

Genevieve Nightbard

Jag tror GM förklarade Enjolras-färgen (bland annat, vet ju inte riktigt vad jag ska kalla den.) med att saker och ting ibland är annorlunda på Jorvik, och höll med om att den inte var helt realistisk.

Men jag håller med om att det är störande att de ändrat Khaans utseende helt. Han, liksom AnnE, är ju ändå karaktärer som fått just... ja, karaktär! Anne kanske vi inte ska klumpa ihop med Khaan. De är ju inte helt i samma liga, men du hajar?

Amanda Lightfield

Agreeagree and more agree!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.