Chrome Pointer

Designval

   Min rosa dagbok har sett likadan ut länge. Och jag kan säga att den antagligen kommer se likadan ut under väldigt lång tid framöver.
 
   Jag älskar webbdesign och tycker det är jätteroligt att koda. Dock tar jag väldigt lång tid på mig, för jag har alltid svårt att komma på vart jag vill komma med designen. Jag brukar begrava mig helt i mina designer och sitter nätterna igenom hög på koffein från cola och kaffe och kodar, men det är alltid antingen eller - skrivandet eller kodningen.
 
   Därför lägger jag kodningen åt sidan med denna blogg - för meningen med den är att skriva. Jag tänkte att mot hösten ska jag byta färgtema, men jag gillar hur bloggen är uppbyggd. Därför lär den alltid se ungefär likadan ut i uppbyggnaden, medan färger ibland kan ändras. Bara att ändra färgerna i sig är ju en pain in the ass, att få exakt rätt nyans på rätt ställen och se till att hitta en schyst bakgrund, nya ikoner i rätta färger - kaos från början.
 
   Det var väl typ det. Tänkte bara förklara mig gällande det här, om någon undrar varför jag aldrig byter design :)






Emmy Lightlord

Jag älskar hur din blogg ser ut! Jättesöt <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.