Chrome Pointer

Dekorationer

   Jag minns att jag skrev ett inlägg om dekorationer vid bloggens begynnelse, men det var så länge sen så nu kör vi igen.
 
   Självklart pratar jag om hästdekorationerna. Tränsdekorationerna, svansdekorationerna och benlindorna.
 
   I början hade jag jättesvårt för rosetterna. Jag tyckte de var otroligt fula och skulle aldrig ha kunnat tänka mig att använda dem. Men på vägen blev jag lite tagg på att ha åtminstone en svansrosett, för skulle det inte vara rätt snyggt ändå?
   Tränsrosetterna tycker jag faktiskt är vidriga, ber om ursäkt till er som älskar dem men jag tycker de är klumpiga och konstiga. Däremot svansrosetterna är fantastiska till rätt outfit, det funkar till nästan allt. Jag äger två stycken just nu och ska absolut köpa in fler.
 
   Blommorna har jag alltid gillat - om man bortser från priserna, haha. De är mycket mer diskreta på tränsen, men är söta. De är fina i svansen också, tycker jag. Just nu är jag väldigt snål med mina SC, men då jag har mina åtta hästar i stallet ska jag börja slösa lite x)
 
   Sen har vi medaljerna från championaten. De är anledningarna till att jag så gärna vill tävla, men det går alltid så grymt dåligt så jag blir bara sur. Medaljerna är otroligt fina och jag skulle väldigt gärna ha en komplett samling av dem. Faaast det får vänta tills jag skaffar mig lite tävlingsnerver.
 
   Det sista vi har är den lövformade medaljen från Carin, den lilla spindeln från Halloween, midsommarkransen, ja, de där grejerna som är lite unika.
   De. Är. Döhäftiga. Jag vill bara ha fler och fler, jag älskar de olika formerna och det lite unika jämfört med andra grejer i spelet. Mitt stora hopp är att det kommer fler grejer vid varje högtid - en snöflinga till jul (jag skulle avlida av lycka om vi fick en sån där liten tomteluva som sitter över ett öra), en liten dödskalle till årets Halloween kanske, ni förstår vad jag menar.
 
   Självklart har vi benlindorna också. Jag var en av dem som mejlade in och bad om benlindor, jag saknade dem från Star Stable. Visserligen passar vissa hästar nästan bättre utan benlindor - både Iddy och Freya har ju fantastiskt fina strumpor på benen, och de döljs av benlindorna. Men benlindorna kan lyfta en outfit på ett kick, ge den där sista touchen. Bara ett par vita benlindor kan ge vad som helst lite extra elegans. Jag gillar den stora valmöjlighet som finns; visst blir det svårt att matcha nyanser ibland, men man kan dra ihop nästan vad som helst.
 
 
   Vad tycker ni om spelets dekorationer?






Ruth

De unika dekorationerna är klart bäst!!! Om man bortser från oslagbara benlindor. Rosetter är mindre oslagbara.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.