Chrome Pointer

Bloggdesign är så grymt irriterande ibland

   Jag hittar inte koden för min header! Helt sjukt, jag vet att koden ska ligga mellan diven för Wrapper och den för Header, men koden finns inte och dive för Header är spårlöst försvunnen... är det någon som har erfarenhet av de här bildspelsheadrarna som vet varför det spunkar?
 
EDIT: Det är chill, jag hittade den förrymda koden - fast jag hittade aldrig den försvunna diven. Hm. Aja, så länge som det funkar så ^^


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.