Chrome Pointer

Baronessans galoppbana

   Många vill att den ska rustas upp. Det vill jag också, det känns nästan lite tragiskt att den står där borta, öde och tom, då den skulle kunna vara en fantastisk plats för tävling.
   Det de flesta noterar då de vill att galoppbanan ska byggas färdigt är "men då försvinner ju loppet på banan". Jag tänkte mer "varför inte ha två lopp?"
 
   Om man vill köra det gamla loppet kanske det kan dyka upp häckar och blommor där det nu är cementsäckar och buskar, så att det faktiskt blir samma lopp som det är nu fast det ser snyggare ut. Det känns ändå som att det skulle kunna vara en rätt rimlig lösning, om man nu inte vill utöka det ytterligare och göra en riktig steeplechase på banan. Tja, varför inte tre lopp?
 
   Någon gång i SSO's historia hoppas jag att galoppbanan byggs färdigt. Det här med byggarbetsplatser är inte sådär jättecharmigt tycker jag... men förhoppningsvis finns det någon plan bakom banan. Det verkar finnas någon långsiktig plan bakom det mesta i Jorvik.






Alicia Starnight

Bra idé! :D Om det blir så kan jag låta galoppbanan rustas upp haha :D

Sylvie Yellowstone

Jag skulle vilja ha någon bana som bara är kapplöpning, utan några hinder alls c:

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.