Chrome Pointer

Bara lite snabbt här va

   Jag har hunnit skriva lite fler inlägg under dagen då jag fick en lucka ifred här hemma i sommarstugan, så det kommer några fler inlägg än tidigare planerat under nästkommande två veckor :) Har skrivit klart ett gäng inlägg som legat i utkastet länge, känns skönt att ha de grejerna färdiga nu ^^
 
   Nu har jag en fråga till er, eftersom jag ändå kommer kunna läsa bloggar då jag är borta även om jag inte kan skriva - vilken/vilka SSO-bloggar tycker ni är allra bäst? Om ni själva har en ni vågar dela med er av är jag också tacksam, jag vet att det finns många där ute som jag inte lyckats upptäcka än ^^
 
   I övrigt får ni ha det grymt bra nu, så återvänder jag om två veckor :)
 


Siri Moonbear

Din haha, Genevive Nightbards, Maria Mountindaughters och View of Starworld :3

Nadia Moonnight

Din, Lily Rainstorms, April Starwoods och Stephanie Snowhall. Själv har jag en blogg fast den är inte så , hehe... Men jag skulle om du tittade in :)
Starstable.bloggplatsen.se

Haley Sunbear

Din är väl den jag läser mest, den är liksom mest intressant. Annars läser jag de flesta av de stora bloggarnas bloggar, men de ser tyvärr likadana ut, men av dem gillar jag nog April -starwoods mest. Annars gillar jag Renee Bluebridges blogg, Melissa Silverforce, Rose Underland, Ida Youngstar, Amanda Fastdaugther m.fl. Mina vänners bloggar alltså :)

Men du får mer än gärna kolla in min lilla blogg, även fast den är under renovering...

Tuva Skyfall

Halu. Om jag ska börja med min blogg (som just nu är pausad pga Starstable brist.. hehe) så heter den Starstablefaces.blogg.se, tyvärr måste man söka på det exakta (med blogg.se och allt) för att det har hänt någonting, om jag söker på "Starstablefaces" kommer min blogg inte upp... Någon beskrivning av den kan heller inte visas o.o Iallafall, mest läsvärda bloggen enligt mig.. Jag läser alla de så kallade "kändas", och mina vänners. Men för att komma med litet smicker (och sanning :3) måste jag säga att din är mest intressant, gillar att läsa om andras tankar m.m! Jag borde börja blogga så.. c:

Nellie you know

Den absoluta bästaste bloggen är min bästis blogg, tjeje men en av dem största och kändaste bloggarna.
http://rainhillsso.bloggo.nu
(hennes stora blogg är på blogg.se men hon har låst den i typ 2 veckor för att hon uppdaterar)

Emmy Lightlord

Hej! Jo, jag läser väl din blogg allra mest, sen jorvik.bloggo.nu, starstableonline.se, starstableworld.se, cassandrasso.bloggo.nu, snowhill.blogg.se och starstablegazer.blogg.se
Hehe.. en del, jag vet xD Du kan kanske kan kika in lite på min och Leas (min underbara kusin ^^) blogg, om du vill x) Vi har inte överdrivet mycket uppdatering med ganska bra xD

Kramkram <3 Din blogg är bäst <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.