Chrome Pointer

Tomt igen

   Det har inte blivit några skriverier de senaste dagarna. Jag har spenderat mycket tid i stallet och dessutom vill SSO inte fungera på min dator, och jag gillar inte riktigt att sitta vid min mammas dator. Men det är där jag sitter nu, för man måste ju gå igenom de nya uppdragen!
 
   Annat nytt är att jag idag köpte livstids Star Rider! Lite ångestfyllt med så mycket pengar, men jag kommer snart tjäna in dem igen. Köpte lite utrustning som jag velat ha väldigt länge, tänkte langa ut en bild någon gång. Just nu har jag en liten mormor hemma på besök också så det blir bara korta stunder vid datorn. Dock har jag faktiskt hunnit med att göra ett antal uppdrag idag (passar på då mormor somnar framför tvn, haha), bland annat fisket, så nu får datorn vila till i morgon. Over and out!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.