Chrome Pointer

Åh, denna stackars dagbok

   Det har inte hänt mycket här. Jag blir lite låst då spelet inte vill fungera på min dator. Eller rättare sagt, det fungerar, men datorns fläkt har gått sönder så den dör av överhettning hela tiden.
 
   Och hur går det med Wikin? Den överlever. Jag vet inte om någon vet om att den existerar. Jag vet att min lilla vän Lily Goldforce använder sig av den då hon ska fiska, så jag vet att det finns någon kotte där ute som kikar in på den.
 
   Det är lite synd. Jag vill nämligen ha igång den här bloggen, jag tycker det är kul att skriva om SSO.
 
 
   Nu ska vi prata om lite roligare saker. Har ju nu varit uppe i bergen i Valedale och bråkat med en chef för Dark Core, då han försökte förgifta vattnen runt i området. Jag har blivit populär i Solens cirkel, vilket innebär att jag inte behöver träna hos druiderna just nu.
   Jovisst ja, jag har köpt livstids Star Rider. Happiness!
   Spelet var det. Har köpt tre nya husdjur, som jag fortfarande inte kommit på bra namn åt. Det har ÄNTLIGEN kommit träns utan nosgrimma, dock i något otroligt fula färger. Jag har köpt ett grått träns med brun käkrem, vilket är... helt okej. Eftersom Ash är apelkastad så syns inte tränset så väl som jag skulle vilja.
 
   Jag tror att jag helt enkelt får installera Fraps på mammas dator. Jag vill ju faktiskt hålla på med det här.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.