Chrome Pointer

Väldigt mycket tjat

   Jag tycker det känns som att det tjatas rätt mycket på spelskaparna. "För liten uppdatering", "Varför kom inte hästfunktionen", "Äääääh, varför kom det inga nya uppdrag den här veckan", etc.
 
   Många glömmer bort, eller har inte en aning, om hur mycket jobb det ligger bakom ett sånt här spel. Jag kodar hemsidor, bara det tar tid, tänk hur lång tid det tar med ett helt spel.
 
   Spelet har funnits i knappt ett år. Jag är bergsäker på att spelskaparna rent ut sagt slitit arslet av sig för att få igång det här, för innan de kunde öppna spelet för allmänheten kunde de inte tjäna pengar på det. Att det blir uppdateringar varje vecka tycker jag är jättestort. För samtidigt som de här mindre uppdateringarna kommer jobbar spelskaparna vidare med att koda upp nya områden, och nya uppdrag. Då spelare utnyttjar buggar blir det ofta svårare för dem att fortsätta med spelet. Vi måste rapportera buggar, inte dra fördel av dem.
 
   Jag vet inte riktigt vart jag vill komma med det här. Jag vill skriva om det helt enkelt. Så. Klart.
 
   Tänk på det nu, medspelare. Var lite snälla.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.