Chrome Pointer

Två julklappar jag väldigt gärna vill ha

   Jämfört med många andra tror jag att jag har haft tur med mina julklappar i spelet. Jag har nog ca tolv-femton dubletter allt som allt, tror jag. Men det finns ändå grejer som man känner "omg, vill ha", och jag hoppas verkligen att jag får chansen att lägga vantarna på dem!
   Då är det i synnerhet den svarta sadeln med stjärnor jag vill ha. Och tränsdekorationen formad som en... mistel? Amen ni vet vilken jag menar iaf.
 
   Finns det någon särskild julklapp som ni gärna vill ha?






Renee Bluebridge

Sadeln men stjärnor som du sa, men även sadeln med snöflingor trånar jag efter :o

Charlotte Snowborn

Jag har minst fyra träns på önskelistan, det polkagrisrandiga, det vita som liknar dem i Jarlaheim, det svarta som hör till stjärnsettet och det pepparkaksmönstrade. Men jag tycks ha drabbats av dublettförbannelsen, jag vet inte ens hur många hjärtformade röda glasögon och guldfärgade boots jag har nu. Däremot fick jag faktiskt misteln, tre stycken har jag än så länge =P

Fiona Mcpaw

Åh vill med ha stjärnsadeln. Tränset vore också najs, har typ bara fått det rosablåa tränset hittils :(
Misteln är jag inte så förtjust i, har redan tre av den! xD

Matilda Silverwater

Det är en sadel, kommer inte ihåg vilken, och någon av stjärntröjorna :)

Jennifer Winterstar

Skulle vilja ha de där stjärntröjorna, den röda tröjan och grön/röd manrosett!
Efter det är jag nöjd.

Felicia

Åh, det finns så mycket som jag suktar efter! Har fått två stycken stjärnsadlar, skulle gärna gett en till dig om jag kunde Dx

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.