Chrome Pointer

Södra Skördebygden

 
   Jag störttrivs i Skördebygden, men byggnaderna i det stänga området gäckar mig ändå. Man blir ju så himla nyfiken på vad de innebär då man ser dem där borta!
   Om jag verkligen fick drömma skulle jag vilja se Pine Hill där, men Pine Hill har alltid legat norrut så det känns inte logiskt. Det man vet finns där ute är Hillcrest, om än inte så som man är van att se det.
 
   Jag tror verkligen att man automatiskt blir ännu mer taggad av att se att det faktiskt finns grejer söderut. Jag tror inte att det här öppnar innan januari (antagligen dröjer det väl mycket längre än så), men det ska bli sjukt spännande att se vad som händer där ^^






Juliette Stardawn

Jag håller verkligen med dig Esme, man blir så otroligt spänd att få veta vad som befinner sig bakom den stängda portern ;) Måste även passa på att påpeka vilken otroligt fin bild du fick till, kan inte sluta stirra på den! :O

Svar: Ååh tack :D
Esmeralda Silverforce

Rose Greenhill

Indeed! Men jag gissar på att det tar ett tag innan det öppnar :(

Sofia Diamondnight

Skulle vara grymt om man fick det i julklapp p åonstagen närmast julafton! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.