Chrome Pointer

Ris och ros - Transporterna

 
 
   Jag tänkte börja med en ny grej - att lite då och då lyfta fram positiva och negativa saker med olika funktioner i spelet. Det som dyker upp på kartan först är transporterna.
 
 
 
+
   + Transporterna är relativt billiga jämfört med mycket annat i spelet.
   + Det finns många olika ställen att åka till, som ändå är rätt nära varandra. Fler valmöjligheter är ändå bra!
   + Det är trevligt att transporterna har olika färger i olika områden (ie. rosa i Silverglade, röda i GåD och blå i Skördebygden)
 
-
   - Det går inte att ta transporten mellan de tre olika stora områdena
   - Det finns ingen transport vid ridhuset


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.