Chrome Pointer

Önskelista i dagsläget

   Jag har ju en sjukt lång önskelista till spelet (som desperat behöver uppdateras, ska ta tag i det snart någon gång), men här är lite mer "desperata" saker som jag gärna ser inom en rätt snar framtid :)
 
  • Utökad och uppdaterad garderob - ja, ni läste rätt. Det finns så otroligt mycket fina grejer att köpa i spelet, och om man verkligen vill ha allt (vilket absolut borde vara ett alternativ, vi betalar ju ändå för spelet) så är jag rätt säker på att vår nyvarande garderob inte kan hålla alla grejer. Så jag vill gärna ha en utökad garderob - kanske att man själv får välja att skapa en ny flik vid behov? Dessutom skulle jag gärna vilja sortera flikarna, så att man kan lägga dem i den ordning man vill ha dem. Jag var t ex inte så smart då jag började bygga upp min garderob, så det finns ingen riktig logik i hur mina flikar är sorterade, utan jag behöver alltid leta runt bland flikarna för att hitta det jag letar efter xP
 
  • Då jag ändå är inne på garderoben. Ni vet hur det ser ut då man provar kläder i The Fashion Barn? Jag skulle vilja att om man går fram till sin garderob så hamnar man i en liknande provhytt, men med sin häst bredvid, så att man lätt kan se hur man klär sig själv och sin häst. Det skulle jag tycka var åzum!
 
  • Hästön vill jag väldigt gärna ha snart, är så sjukt spänd på hur den kommer bli!
 
  • Någonting som löser problemen i spelets chatt. Moderatorer eller vad SSO nu vill sätta in, jag pallar faktiskt inte med dagens chatt.
 
  • En "brb"-knapp i spelet, så att man kan aktivera det då man inte är framför datorn. Vore superbra så att folk inte tror att man ignorerar dem om man inte svarar ^^' Annars vore det nice bara att kunna välja typ "Ej aktiv i chatt", så att man bara kan spela utan att chatta en dag om man har lust med det.
 
  • Jag skulle gilla en funktion som var typ lite som en profil för spelarna. Ni vet då man klickar på en spelare och deras nammn samt häst syns uppe på skärmen? Då skulle jag vilja ha valet att läsa spelarens profil, där man kan se typ ungefär var spelaren kommer ifrån, hur många hästar den har (<- såg det förslaget på en annan blogg och tyckte det lät jättetrevligt, minns tyvärr inte vilken blogg), kanske kan man få skriva ett par rader om sig själv och, om möjligt, kanske kunna länka till sin blogg där. Förhoppningsvis skulle det kanske minska reklamen i chatten, tänker jag? Dock finns risken att opassande sidor länkas, och det är nog därför just den grejen inte har utvecklats mer.
 
  • Möjlighet att se info om en klubb innan man gått med i den, eller kunna söka efter klubbar. Tänk vad praktiskt det skulle vara? Då kan man se vad klubben handlar om, så kanske man kunde välja "ställ dig i kö till klubben" så fick ägaren av klubben senare bestämma om spelaren fick joina eller inte. Det tror jag skulle underlätta massor!
 
   Det var typ det jag hade just nu. Vad tycker ni om det här? :)






Juliette Stardawn

Vilka smarta idéer du har Emse! Jag håller både tummar och tår att dom slår in :D Speciell den dära "brb-" funktionen skulle underlätta massor, då jag får sånt dåligt samvete om jag varit brb och folk har skrivit saker till mig som jag inte har haft möjlighet att se :(

Svar: Det är verkligen därför jag vill ha brb-funktionen! Har hänt flera gånger att jag måste lämna datorn (oftast då mamma vrålar, hehe) och då jag kommer tillbaka har någon stackars kotte försökt få tag i mig och tror att jag bara iggar :(
Esmeralda Silverforce

Renee Bluebridge

Åh den där önskan om att ha en förbättrad vinkel när man ska byta kläder i garderoben håller jag med om till 110% just nu :o

Charlotte Snowborn

Kan bara hålla med. Själv önskar jag mig något slags julklappsbyte under eller efter juluppdragen. På så sätt skulle man kunna få byta ut dubbletter, eller saker man inte vill ha och istället byta till något man inte fått och verkligen vill ha.

Och sedan att man gör om affärsfunktionen så att det blir som julaffärerna, att spelare omkring försvinner när man tittar så man slipper ignorera folk för att se hur saker ser ut.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.