Chrome Pointer

Ny grej - headerhjälp

   Jag har fått ett antal frågor gällande om jag kan koda bloggar till andra. Tyvärr känner jag att det är ett för stort arbete. Då jag kodar så begraver jag mig i arbetet och kommer inte upp innan jag är färdig. Ni skulle ha sett mig då jag som ett skolarbete gjorde en hel hemsida från grunden då jag läste kursen Webbdesign på gymnasiet - ingenting annat existerade, jag åt, sov och kodade. Satt på vartenda lektion och kodade hemsidan, jag lade ner hjärta och själ på den. Så kodar jag, jag kommer inte upp ur träsket innan jag är färdig.
 
   Däremot känner jag att jag kan göra headers, åtminstone nu under jullovet. Det går fort och är roligt. Den headern jag har nu gjorde jag på ca 40 minuter.
   Dock är det inga mastodontprojekt jag vill ta på mig då, alltså vill jag inte flytta vartenda kroppsdel som finns på en häst. Men, om du känner att du har en färdig idé där det bara är lite mindre saker som behöver fixas på en bild, eller kanske bara lite text, så kan jag absolut hjälpa till. Jag kan även förklara hur man lägger in headern, eller lägga in den åt dig.
 
Vad jag erbjuder mig att göra:
   - Flytta kroppsdelar på häst (huvud eller ben, jag flyttar inte hela hästen)
   - Måla man och svans/hår
   - Lägga till text (jag har ca 200 olika fonter att välja bland, t ex Disney-fonten)
   - Lägga till effekt som t ex linsöverstrålning
   - Hjälpa dig att lägga upp headern på din blogg
 
   Det som krävs från dig är att du har en idé och bilder som jag kan använda :) Det innebär att du får berätta hur du vill ha det, för jag är ingen tankeläsare. Notera också att jag gör det här gratis, för att jag tycker det är kul och jag vet att många inte kan koder/Photoshop särskilt bra, så det uppskattas om du är trevlig också ;)
 
   Om du är intresserad, mejla bild/bilder samt idéer till esmesilverforce@hotmail.com så försöker jag hjälpa till så gott som jag kan :)






Jenny Skydawn

Jag har en blogg med nästan samma design som din. Undrar om du skulle vilja förklara hur jag ändrar färg på där det står t.ex kategorier, länkar osv? Och hur man länkar en bild i menyn? :)

Svar: Absolut, mejla mig så löser vi det :)
Esmeralda Silverforce

Sofie Northbard

Kan du flytta en hästkropp från en bild till en annan? :3

Svar: Yes ^^
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.