Chrome Pointer

Några penslar jag använder

   Fick en förfrågan igår om att länka till några penslar jag använder i Photoshop, så jag har letat upp några :) Om ni undrar hur man installerar dem så finns det en guide till det i kategorin "Hjälpavsnitt"! (Många av penslarna funkar precis lika bra i Elements som i CS-serien samt GIMP!)
 
 
http://www.deviantart.com/art/23-Free-PSD-Brushes-363268954
   Utan ovanstående penslar skulle jag inte överleva! Nr 19 är min favoritpensel någonsin och den har jag använt då jag har skuggat i princip allt jag någonsin visat här på bloggen.
 
http://www.deviantart.com/art/Beyond-the-Mist-109090166
   Ovanstående penslar, Beyond the Mist, är väl mer som en stämpel. Helt ljuvliga är de hur som helst!
 
http://www.deviantart.com/art/Aurora-Borealis-Brushes-68718527
   Om ni vill måla norrsken är det dessa penslar som gäller! Samma skapare har gjort tonvis med fantastiska grejer, så kika in där om ni är ute efter liknande grejer.
 
http://www.deviantart.com/art/Branches-and-Foliage-Brushes-31795694
   Dessa penslar är också lite som stämplar, och kan ge en fantastisk touch till en nästan färdig bild!
 
 
   Den här bilden är gjord med pensel nummer 19 från första länken (bakgrund samt dimma mellan träden), norrskenspenslarna från tredje länken samt två olika penslar från Beyond the Mist (andra länken). Det var ett arbete på fem minuter som jag gjorde precis då jag klickat hem penslarna för att se hur de fungerade. Gjord i Photoshop Elements 4.0, just nu använder jag Photoshop CS2 men penslarna fungerar lika bra där.
 
 
   Tyvärr hittar jag inte vissa andra penslar jag velat visa, men om man pallar leta ett tag så dyker de upp!
   Det absolut bästa man kan göra är att söka efter det man vill ha, klicka på något som verkar intressant och sedan fortsätta leta efter liknande grejer med den här "Liknande verk"-funktionen. Sen får man också tänka på vad man faktiskt söker efter. Jag brukar skriva in "Photoshop brushes" och kanske även vad jag är ute efter mer specifikt. Rätt penslar kan hjälpa till en bra bit på vägen, och man lär sig mycket av att testa många olika :) Jag får grymt mycket inspiration av att bara kladda runt med konstiga penslar i olika färger, och utan inspiration kommer man ingenvart ^^
 
   Hoppas att det här hjälpte något :)


Danielle Lightfall

Hej skulle du vilja visa den penseln du använder till att måla hår

Svar: Jag minns tyvärr inte vilken det är jag har laddat ner. Däremot så laddade jag ner den bara häromdagen och jag har inte visat något alls med den. Allt målat hår som jag har visat upp här på bloggen har jag ritat med en helt vanlig pensel i storleken 3-5px :)
Esmeralda Silverforce

Danielle Lightfall

ok

Fiona Mcpaw

Ohoj, tackar! :3 Ska blir skoj att prova dessa.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.