Chrome Pointer

Mobilanpassning

   Jag aktiverade igår BloggEsses mobilanpassning på bloggen. Jag är lite tveksam till vad jag egentligen tycker om det - på ett sätt känns det lite lättare att navigera från mobilen, å andra sidan tycker jag det ser lite trist ut.
   Jag kan se rätt mycket statistik över bloggen, men jag ser inte hur många av er som läser från mobilen. Ni som faktiskt gör det, hur tycker ni det ser ut? Vet inte om jag ska låta det vara såhär eller om jag ska ändra tillbaka :s






Nichole starrock

Det känns helt ok! Det laddar mycket snabbare och är lättare att läsa (enligt mig). Så det spelar ingen roll egentligen, du gör som du vill! :)

Evangeline Silverbell

Jag tycker det är bra, förutom om man vill läsa flera inlägg från startsidan utan att klicka in på inläggen - det går ju inte eftersom att inte hela inläggen syns. Om jag inte missförstått på något sätt ;p

Svar: Du har fattat det helt rätt, det är väl en av anledningarna till att jag frågar - just eftersom jag inte läser bloggar i mobilen så är det bättre att fråga vad ni tycker ^^
Esmeralda Silverforce

Evangeline Silverbell

Haha, och skicka-knappen var inte riktigt min vän..

Gloria Slowwater

Bara mig som det inte funkar för? Går o ladda o det e ju lättare men jag kan inte scrolla ner så kan inte läsa hela texten.

Svar: Går det inte att klicka sig in i inläggen?
Esmeralda Silverforce

Maria Moondaughter

Persoligen tycker jag det är mycket lättare att läsa från mobilen nu. Dessutom laddar den snabbare nu :)

Svar: Tack för respons :)
Esmeralda Silverforce

Siri

För mig funkar det inte alls för, det kommer bara fram en massa koder. De få gånger det funkar kan man inte klicka på inläggen heller. Om du har Instagram Direct kan jag skicka bilder där till dig så du får se hur det ser ut? ^^

Svar: Asså jag har inte riktigt fattat hur Direct funkar, behöver man göra något särskilt för det? xP Vill gärna se hur det ser ut!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.