Chrome Pointer

Julklappar till alla snälla barn

   För er som inte gjort de dagliga juluppdragen igår och idag:
 
 
   Igår kom ju ett nytt, härligt juluppdrag, där man sitter i jultomtens släde och kastar ner julklappar i Jarlaheims skorstenar.
 
   Jag måste säga att det här uppdraget är helt genialiskt! Det är rätt enkelt och jag tycker det är jättemysigt. Stort plus på att det automatiskt blir natt då man åker runt dessutom, det ger en mycket bättre känsla. Det som är lite negativt om något är att det är en lite väl lång tur man åker, det hade kanske räckt med 20 paket istället för 35. Musiken är... helt okej. Jag känner mig nästan lite bortskämd med de senare ljudspåren som har kommit till spelet (alltså alla spår från Skördebygden, det från Ponnyloppet och det från Pacman-spelet), men jag vet inte om de tidigare spåren har varit för bra, så att man har svårt att uppskatta vad som kommer sen. Men musiken fyller väl ändå sitt syfte tycker jag, den är rätt trevlig.
   Men asså den där månen... ♥
 
   Jag älskar de här små minispelen som har tillkommit - Pacman till Halloween och nu det här. Kanske vi har sån tur att det dyker upp ett till sånt här spel till påsk? :D Sen tycker jag också verkligen om att det är grejer som finns på just högtider, det gör dem ännu mer speciella ^^






Christelle Riverwood

Tycker också om släd uppdraget, i början klantade jag mig en del dock ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.