Chrome Pointer

Att hålla bloggen vid liv

   Jag tycker inte det är särskilt svårt att hålla igång mitt SSO-spelande, samt denna blogg. Jag har vissa dagar då andra saker kallar, men det här med tidsinställda inlägg är ju en himla trevlig funktion. De inlägg som kommer på mornarna, mellan klockan sex och sju, är nästan alltid tidsinställda. Det är dels för att jag gillar att någonting händer på mornarna, dels för att de som faktiskt hinner läsa bloggen tidigt på mornarna ska ha något att titta på. Ofta har man ju bråttom så tidigt, så jag vill inte ha stora inlägg då. På lördagarna är alla inlägg tidsinställda fram till efter fyra, eftersom jag jobbar på förmiddagen.
 
   Då jag väl sätter mig för att skriva har jag ofta en plan. Antingen så vet jag "jag såg en grej som jag vill skriva om", eller så tänker jag "jag vill skriva på det här sättet idag, vad passar inom den ramen". Ibland dyker idéerna upp då jag väl sitter med ett tomt bloggdokument framför mig. I dagsläget planerar jag inlägg då jag sitter i skolan - jag är grovt understimulerad och har ofantligt tråkigt i skolan. Nästan så att jag längtar tillbaka till gymnasiet, där det faktiskt hände något under dagarna.
   Oftast skriver jag klart ett inlägg på under tio minuter. Om det är något längre, eller om jag är grymt okoncentrerad, så kanske det tar upp till en halvtimme, men väldigt sällan längre än så. Vissa inlägg kan dock ligga ett bra tag i utkastet innan jag har inspirationen till att faktiskt slutföra det...
 
   Jag gillar ju att ha foton på lager, så att man kan lägga in en passande bild då det känns rätt. Det är väldigt skönt, det sparar en massa tid. Om det är något särskilt jag behöver bild på så kan jag kasta mig in i spelet och ta en bild bara för sakens skull, men jag undviker gärna det om det går.
   Det går ändå rätt fort med bilderna - de fotas, jag beskär dem och sätter på loggan. Kanske något moln eller filter läggs till. Less is more, åtminstone i det här sammanhanget tycker jag :)
 
 
   Det är typ så det ser ut, det funkar bra för mig och eftersom jag inte hör några klagomål så verkar det vara ett vinnande koncept ^^






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.