Chrome Pointer

Vårens Andalusier

   Senast vi såg en Andalusier i Star Stable såg den ut så här. Det syns inte väldigt väl i den här bilden, men både man och svans har aningen lockig struktur. I övrigt ser hästen ut som andra hästar i de originala spelen - lång hals, aningen mysko rörelser, jag vet knappt vad jag ska säga om dem. Jämfört med de hästar som nu finns i SSO är det här en avdankad käpphäst gjord av en illaluktande socka.
   Andalusiern stod ut lite, tycker jag. Det var nog den första hästen i Vårryttaren som jag verkligen tyckte om. Den var unik i dess färg, unik med strukturen i man och svans. Det är nog något sådant jag hoppas på i SSO, något som utmärker sig. Men med tanke på hur fantastisk Friesern blev jämfört med dess föregångare i Vårryttaren så hoppas jag på att Andalusiern kommer bli minst lika häftig :)






Matilda Greenstone

Den där hästen har jag i Vårryttaren, fastande för den direkt när jag såg den och började jobba ihop pengar ^^

Sally Lightbridge

Åh! *-* Hoppas den kommer snart, så vacker! <3

Emmy Lightlord

Superfiin färg på den ^^
Kan en av de Andalusier som kommer vara den som var på senaste uppdateringen, den som hade nya Cowboy-utrustningen c:

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.