Chrome Pointer

Vad har då hänt?

   Jag är ett steg närmare ett PRO-konto på Blogg.se, i och med lönen jag fick nu från jobbet. Därmed också ett steg närmare ett eget domännamn, åzum! :D
   Detta är alltså efter tio intensiva jobbdagar på ridläger. Dag tre vaknade jag och en annan ledare och insåg att ledare nummer tre blivit magsjuk. Underbart. Ledare nummer tre åker hem. Ledare nummer två blir dålig. Åker hem. Jag blir dålig. Åker till granngården och sover där helt ensam ute i skogen i ungefär femton timmar i sträck, vaknar och mår bra och kan återvända till gården. Två nya ledare ringdes in i panik och jag överlevde veckan, woho!
 
 
 
   Men nu ska det bli till roligare grejer. Jag har länge velat ha nya fiskeuppdrag, så det ska bli så härligt nu att logga in och se den där gula pricken som visar att det finns nya grejer att göra. Vad har jag mer att säga? Inte så mycket. Jag vet att jag sällan genomför fisket, men det blir nog lättare nu då man faktiskt har en chans att komma någonstans alls med ryktesbyggandet.
 
   Ponnyerna. Jag trodde verkligen inte att det skulle ske nu. Känns som en stor grej. Och jag... jag vill nog ha en ponny. Eller det vill jag, men jag hakar upp mig på att jag "bara" har fyra platser kvar i stallet. Sen hade jag också tänkt mig att min nästa häst skulle bli en hingst, men nu finns det två ponnyer som jag skulle vilja ha in i stallet - och båda ser jag under samma stonamn. Kan inte riktigt bestämma mig för vilken, och dessutom vill jag ju ha hem Misty. men om jag nu köper Misty, och det fjärde stoet - då har jag bara två stallplatser kvar, och dessa blir reserverade för hingstar. GAH, så svårt :(
 
   Till att börja med nu, så ska jag fundera vidare över hästarna. Ska titta på ponnyerna. Ska fiska. Fast först ska jag nog äta. Jag åt frukost vid åtta och har sedan dess gjort ungefär fem miljoner olika stalluppgifter plus släpat mig hem kommunalt. Kaos.






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.