Chrome Pointer

Vad finns egentligen på Wikin?

   Har några gånger (senast idag) fått frågan "Vad är SSO Wiki?".
 
   Jo, SSO Wiki är en Wiki jag har startat för att samla information om allt rörande Star Stable Online och dess tidigare tre spelserier - Starshine Legacy, Star Academy och Star Stable. Jag har lagt ner otroligt mycket jobb på sidan, har verkligen jagat efter feedback; det har varit lite svårt faktiskt. Jag ser att många tittar på Wikin, men jag vet inte vad som tycks om den. Den responsen jag faktiskt har fått har dock varit mycket bra, och om det varit kritik har den varit konstruktiv och hjälpt till att göra sidan bättre. Min största hjälp på Wikin är Maria Moondaughter, som också är ensam Admin på sidan förutom jag själv. Tyvärr har Maria just nu inte möjlighet att spela SSO, men det hoppas vi att det blir ändring på snart.
   Wikin är just nu en av de tio största svenska Wiki-sidor som finns, vilket jag är väldigt stolt över. Vilken plats vi har just idag vet jag inte, men senast var den nummer 6. Detta är för min del helt otroligt, men efter allt jobb som lagts på Wikin är jag glad över att det faktiskt lönar sig.
 
   På Wikin finns bland annat:
  • Fiskekarta
  • Tider över alla championat
  • En otroligt massa info om SSL, SS och SSO (med aningen mindre info om SA)
  • Info om vartenda karaktär som än dykt upp i SSL, SS och SSO
  • En lista med sjukt många SSO-bloggar
  • En lista över Fan Fiction rörande spelserierna
  • Ett forum (som jag hoppas ska komma igång på något sätt)
 
   Om ni än inte har sett Wikin hoppas jag att ni kikar in åtminstone, kanske lämnar ett avtryck i forumet eller till och med bidrar till en sida. För det är ju i princip såhär:
 






Sylvie Yellowstone

Jag älskar din Wiki, är mycket glad över att den finns :) Jag använder den för att kolla upp smådetaljer främst, t.ex. när jag vill veta vad stalltjejen som finns i Valedale hter c:

Svar: Haha, roligt att du har användning av den, det är precis det den är till för :D
Esmeralda Silverforce

Siri

Hoppas det är ok att jag lånar din bloggutmaning om SSO, eller ja några av ämnena ^^

Svar: Absolut, kör på :)
Esmeralda Silverforce

Renee Bluebridge

Ibland när jag har tråkigt klickar jag mig runt på Wikin och råkar ibland läsa sånt jag inte visste innan om SSO eller något av de tidigare spelen :D Jätteglad att den finns!

Rose Goldfield

En fråga; Det finns olika lopp upplagda på Wikin, är det okej om man lägger upp en video från youtube (om det nu går) på loppets sida? (där man visar hur loppet går, genvägar och sånt) :3

Svar: Absolut!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.