Chrome Pointer

Tio saker - igen

   1. Jag har fortfarande inte skrivit klart min "novell" Vinterryttaren. Jag tänker dock släppa början av den framåt september.
   2. Min stora dröm just nu IRL är att äga en iPad. Ja, så långsiktigt tänker jag. Jag vill kunna samla min musik, spela spel och läsa e-böcker på språng, och en iPad vore perfekt.
   3. Jag vet nu nästan till 97% att Misty, hästen jag pratat om långt innan Poppy, snart kommer flytta in i mitt stall.
   4. Jag lyckas ofta bli påkörd av den blå bilen som susar runt i spelet. Den brukar attackera mig bakifrån, och särskilt då jag har ljudet på hoppar jag högt i luften och blir livrädd då bilen kommer farandes.
   5. "Alla" tjatar om att de vill kunna leda hästarna i spelet, men jag förstår inte det roliga med det och är inte alls intresserad av en sådan funktion
   6. Jag är schlagernörd i kropp och själ och årets höjdpunkt är alltid Melodifestivalen och ESC.
   7. Om jag ska köpa allt på min önskelista över grejer jag vill ha i spelet måste jag lägga ut ca 400 000 JS eller 4500 SC.
   8. Jag har en iPhone som jag kallar Alfons. Han är en mycket sympatisk telefon, och jag har blivit så skadad av Alfons att jag antagligen aldrig kommer överleva utan en iPhone. Telefonerna styr dagens människor, mähä.
   9. Jag dricker nästan alltid kaffe då jag spelar SSO. Jag har en väldigt stor tekopp från Indiska som får stå till tjänst. Te? Dricks ibland, men min hals brukar kännas konstig efteråt.
   10. Jag har väldigt svårt för Gyllenåsarnas Dal. Jag vill tycka om den, men det går liksom inte.






Alicia Starnight

Jag håller på att lägga till alla nya fiskar som vi fått reda på, till SSO wikin. Enligt Trout verkade det bara finnas en av dessa fiskar. Jag råkade döpa en sida till Guldmört istället för Guldmörten, jag ändrade namnet men det kom något konstigt text under och det blev lite fel. Jag undrar hur man tar bort sidan? Tänkte göra om haha.

Elizabeth Silverfield

Haha, lite av det där är verkligen likt mig :3 Bland annat 4,6, Något liknande 8 fast min telefon är en tjej och 9, fast jag dricker hellre te :3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.