Chrome Pointer

Spelets huvudstory

   SSO's huvudstory är det som håller oss alla vid liv. Det är liksom den man väntar på hela tiden, eller hur? Man vill veta vad som händer emd Justin, var är Lisa och Anne, kommer vi störta Dark Core (barnspel, goda vinner alltid, skulle tro det ja), etc.
 
 
   Men... sen då? Jag är nästan förvånad över att de fortfarande har manusmaterial kvar, och det verkar vara mycket kvar med tanke på alla outforskade mysterier, men någon gång måste ju storyn avslutas. Kommer det bli ett avslut? Eller komme SSO ha gått under innan det händer?
   Jag får lite dystopikänslor då jag börjar tänka på sånt, men jag är lite orolig över saken. Då alla huvuduppdrag är avklarade, vad spelar man då för? Dagliga uppdrag och tävlingar man gjort hundratals gånger?
   Jag älskar spelet, men då huvudstoryn och allt är avklarat vet jag inte om jag kommer kunna hålla mig intresserad hur länge som helst. Liksom... det här är något jag aldrig sett någon skriva om, jag tror att jag och Genevieve hade någon mindre diskussion om det här för ett tag sedan, men det känns lite tabu. Det är svårt att egentligen säga något om det också. Jag tycker bara att... jag vet inte, att det kan vara något att tänka på.






Elizabeth Silverfield

Jaa, det där har jag också tänkt på. Men jag har en liten... Teori eller liknande :3 . De säger ju någon gång att det kan ta 1, 10 eller 100 år innan Garnok försöker ta över igen. Om/När vi besegrar Garnok och Mr.Sands och allihopa så väntar de ett halvår/ett år och sen så blir någon annan, typ Elizabeth Sunbeam, kidnappad och alla splittras och så börjar allt om igen, med lite nya karaktärer och ny story. Det är möjligt att det händer :3

Genevieve Nightbard

Plot twist:
Man själv var Garnok hela tiden, alla bara låtsades att Garnok fortfarande fanns där ute och gav en låtsasuppdrag för att man skulle tro på det.
Tillslut blir man besegrad och vaknar upp på ett mentalsjukhus och får höra att man ska till Jorvik på semester.
Där visar det sig att mycket av vad som fanns i drömmen inte existerat - bron till södra jorvik har aldrig varit trasig och Linda, Alex, Lisa och Anne är inte äldre än förskolebarn.

Genevieve Nightbard

+ Någon HAR skrivit om det.

Här! -> http://nightbard.blogg.se/2013/april/sen-da.html

:D

Matilda Greenstone

Kanske det isåfall kommer en ny stor händelse som rubbar allt och så måste man, åter igen, försöka lösa det ^^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.