Chrome Pointer

Snyftare

   En "Snyftare", det är i princip en sån människa som helt plötsligt i spelchatten börjar skriva "snyft, snyft", ofta i samband med "Alla hatar mig".
   Det perfekta sättet för en spelare att tappa all min respekt, det är att skriva just "snyft snyft". Jag vet inte ens vad människorna vill komma fram till, kanske vill de ha uppmärksamhet, men det är det perfekta sättet att få sympati från alla under elva år. För det finns ju de som genast skriver "omg, vad har hänt", ofta med det klassiska "<3".
   Att säga "Alla hatar mig", "jag är mobbad i skolan och i SSO och ingen tycker om mig", "alla mobbar mig" - sånt gör ingen mer omtyckt. Om man mår så dåligt av spelet, spela inte. Om man mår så dåligt i skolan, prata med dina föräldrar, en lärare eller skolans kurator. Ingen kan trolla med knäna. Ring BRIS, skaffa kontakter hos BUP, jag vet inte, men ingenting blir bättre av att gnälla i globalchatten i ett hästonlinespel.
   "Ni förstår inte hur det är", så skriver många också. Och innan folk klagar på mig för det här kan jag säga att jag har mått sjukt dåligt i mitt liv, under flera långa perioder. Jag hamnade i min första despression då jag var tio år gammal. Jag har fått hoppa av skolan och sluta med allt jag tyckte om för att jag mått så dåligt. Jag har ätit mediciner för att jag mått dåligt och mått ännu sämre av medicinerna. Men ingenting hade blivit bättre av att jag börjat skriva "SNYFT HELA VÄRLDEN HATAR MIG" i spelchatten.
 
   Om folk börjar gnälla "jag är mobbad, tyck synd om mig", hänvisa istället åt en psykolog eller BRIS eller en kompis, vad som helst. Eller ta problemet i någon privat chatt, men saker löser sig inte av att "snyfta" lite på internet. Särskilt inte på ett onlinespel för barn. Personligen stör jag mig mycket på dessa snyftare - det bara skriker "jag vill ha uppmärksamhet".
   Skaffa riktig hjälp, det finns folk som kan hjälpa. Om en psykolog inte funkar på ett ställe, gå till ett annat ställe. (Jag vet hur det är med psykologer man inte går ihop med, första snubben jag hamnade hos var ett sånt grymt stolpskott att jag vägrade träffa honom efter ett par gånger.) Saker kan bli bättre, men inte om man inte gör ett försök.






Susan Moonstar

Personer som skriver "snyft snyft" förlorar min respekt. Det är en uppmärksamhetsgrej som är så lätt att genomskåda, ingen löser dina problem genom att skriva "snyft" några gånger i spelchatten. Som du sa är det inte det inte dit man ska vända sig om man mår dåligt.
Sen skriver du "Jag vet inte ens vad människorna vill komma fram till, kanske vill de ha uppmärksamhet, men det är det perfekta sättet att få sympati från alla under elva år." Jag håller med men det gäller absolut inte alla. När jag började spela Sso och var 9-10 år tappade jag respekt för snyftaren på precis samma sätt som jag gör nu.

himlakraftenslana.blogg.se

Exakt! Kunde inte sagt det bättre själv x)

Lova was here

Dem försöker få uppmärksam, det är ju det ända dem vill. Jag klarar inte ens av att kolla global längre.. Det är så mycket sånt där. Usch säger jag bara

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.