Chrome Pointer

Skillanden mellan ponny och häst

   Jag har uteslutande ridit Gigi sedan i söndags då jag köpte henne, men då de nya uppdragen kom igår lämnade jag henne i hemstallet och hämtade Ash istället. Och holy moly vilken skillnad det var! Jag hade tyckt att Gigis takt var rätt bra, det gick att svänga och så fast hon var lite seg i starten - vilket jag självklart hade glömt då jag red iväg på Ash. Kraschade i ett träd, det första jag gjorde, skills på hög nivå (y). Nejmen då märktes det verkligen att det är skillnad på ponny och häst, och det var faktiskt rätt skönt att komma någonstans och inte bara trampa luft då jag red på min grålle igen.
   Då kände jag så här halvt spontant att om ponnyerna inte är lika snabba som de andra hästarna måtte de väl ändå vara smidigare och uthålligare? För hoppa suuperhögt, det känns väl inte så logiskt, men ett sånt där litet troll som Gigi bör ju vara kvick i fötterna. Får se lite hur det blir då hon kommer upp i nivåerna!
   Lilla trollponnyn, så sjukt söt ♥
 
   Då jag ändå snackar om hästar tänkte jag ta upp en grej som jag inte tänkte på förrän jag köpte Gigs. Alla ponnyer har rasbonusen +1 i uthållighet - förutom Gigi, alltså den isabellfärgade ponnyn, som har +2 i vighet. Ska det vara så? Det är väl den första hästrasen som faktiskt har olika bonus beroende på individ... Personligen har jag ju hellre vighet än uthållighet, jag vill kunna svänga kvickt, men jag är lite fundersam gällande det här.
 






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.