Chrome Pointer

Påminnelse om adressen

   Har hört från några "Din blogg är lösenordsskyddad så jag kan inte läsa den!" Grejen är det att min gamla IRL-blogg är lösenskyddad. Den här bloggen har ju ingen vidare lätt adress heller - om man tar bort "/sso" i adressfältet hamnar man på min gamla blogg. Så om ni någon gång försöker komma in här och det inte funkar, dubbelkolla i adressfältet. (Det är därför jag vill byta till eget domännamn, för att förenkla för alla.)
   Om ni nu verkligen är inne på just den här bloggen och lösengrejen kommer upp ändå, skriv användarnamnet "Potterhead" och lösenordet "alohomora". (Ni får läsa min IRL-blogg om ni vill det också, det är chill, men jag har gett upp den helt och den uppdateras inte.)
 
 
 
   Då jag ändå snackar om domännamnet så är jag fortfarande ute efter en bra domän. I höst/vinter/då jag faktiskt har en inkomst (har ett mindre jobb på gång, hoppas på att det ska funka) så ska jag köpa PRO-medlemsskap och då blir det domän. Dock vet jag inte riktigt vad. Har funderat på följande alternativ:
   Ashdancer.se
   Esmesilverforce.se
   Silverforce.se
 
   ... och det är typ så mycket fantasi jag har. "Esmeralda.se" var tyvärr upptaget redan, bää :/ Tycker ni att något av alternativen låter bra? Har ni ett förslag till mig? Jag vill väldigt gärna höra era åsikter och idéer :)






Emmy Lightlord

Silverforce.se! ^^
Eller Esmeraldas.se? B)
Vet du varför din blogg vägrar komma ihåg mitt namn när man kommenterar förresten xD
Som sagt (skrivet c:), tycker jag Silverforce.se låter väldigt fint!

Matilda Greenstone

Jag tycker också Silverforce.se ^^

åsa dahlberg

esmesilverforce. se !!

Tiff

I love jackpot *_* men det var ett tag jag red han sen jag bytte stall :( till gustavsberg

Evangeline Silverbell

Jag får upp ett meddelande om att bloggen är lösenordsskyddad varje gång jag går in på den, men behöver bara klicka på avbryt istället för att skriva in något och då fungerar allt som det ska. :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.