Chrome Pointer

Mina svar på era frågor

Från Sylvie Yellowstone:
   Har du slagit rekord alternativt innehar du något rekord på någon bana? c: 
I spelets tidigare dagar var jag under en kortare period bäst någonsin på ridbanan som Tan håller i (Moorlands ridbana?), och jag var med i topp 20 på alla lopp som då fanns, men jag tappade mina placeringar i takt med att fler spelare tillkom. Idag har jag inga rekord alls, men jag tänkte att jag ska försöka göra en insats och börja träna lopp för att få åtminstone något rekord värt att skryta med inom någon slags framtid.

   Vilken är din favoritbana? 
Det är nog just Moorlands ridspår. Fortfarande. Jag tycker det är rätt skönt att det finns en bana ute på vägarna utan hinder. Skulle inte klaga på fler sådana, som omväxlings skull ^^

   Vilket är ditt hemstall? 
Moorland. Jag har bott på Steves och i Valedale under väldigt korta perioder, men det är i Moorland jag trivs bäst.

   Var brukar du hänga mest, när du inte gör uppdrag? 
Hm... Jag står ofta i ett hörn i Silvergladebyn och läser globalchatten då.

   Bästa vs sämsta saken med SSO (allt från småsaker till stora saker) 
Bästa är spelkänslan. Jag blir glad bara av att tänka på spelet, hela känslan runt om spelet liksom. Sämsta... det är nog bara småsaker jag kan peka ut då, såsom jag gjorde i ett inlägg för någon månad sedan. Det sämsta med SSO just nu skulle jag nog säga är den dåliga censuren i chatten.

   En förändring du skulle vilja se/en funktion du skulle vilja ha
 Förändring - jag vill uppdatera funktionen med att byta man och svans så att man kan byta manen och svansen separat. Helst skulle jag också vilja byta pannlugg separat, men det är inte lika viktigt. Vill också se fler valbara alternativ. En ny funktion jag skulle gilla vore att kunna lämna hästarna i hemstallet och traska iväg på egna upptåg utan häst. Ett exempel på det är discot på helgerna, jag skulle absolut kunna lämna hästarna hemma och gå till Fort Pinta. Vore rätt mysigt.
 
Från Miranda Moonbell:
   Har du någon favoritoutfit, och kan du i så fall visa den? :3 
Har nog ingen direkt favorit egentligen. Jag gillar att växla och byter outfit varje gång jag byter häst. de jag gillar bäst just nu är nog de som jag har i headern :)
 
   Hur ser din absoluta drömhäst på sso ut? Ras, färg, tecken, namn, etc. 
Nu tänker jag faktiskt göra något jag inte gjort innan - delge mig av en hästplan. Jag vill ha en Tinker/Shire som är större än de vanliga hästarna. Svartskäck/Brun med höga strumpor och bred bläs (beroende på vilken ras då, ofc), en hingst vid namn Supermane. Jag skulle då skriva det som Superman E och hästen skulle ha tilltalsnamnet Clark. Det är just nu min stora hästdröm.

   Varför tävlar du aldrig championat? 
Jag har så sjukt dåliga tävlingsnerver! Jag fastnar överallt och blir bara sur och vill sluta spela, dessutom spunkar datorn i starten så jag startar typ fem sekunder efter alla andra. Väljer då att stå över championaten, jag klarar mig utan dem :)

   Du framställer dig ganska ofta lite som en ensamvarg i bloggen, men umgås du aldrig med folk i spelet och typ rider ut eller så? :) 
Nej, jag rider aldrig med andra spelare, och då menar jag verkligen aldrig. Jag tar otroligt sällan initiativ till att chatta med folk och är inte så intresserad av kontakt med andra spelare. Tyvärr, får jag väl säga, för alla som jag har pratat med är verkar så himla trevliga. Jag har dock som jag tidigare har berättat Aspergers syndrom och har väldigt svårt att läsa av andra människor och att veta hur andra ser mig, så jag tycker det är lite jobbigt att chatta med andra. Undantag finns självklart, vissa skriver jag gärna med, men jag spelar helst spelet för själva spelet skull. Det finns dock de på min vänlista som jag skriver med någorlunda ofta, vilket känns rätt bra.

   Finns det något klädesplagg som du länge velat köpa, men som du av någon anledning aldrig har köpt? Och varför? 
Det fins några stycken, tror jag. Ett par mörka jeans, ett par svarta jeans, den gula "träningsoverallen" som många numera förknippar med Lily Rainstorm. Jag tror det är för att jag sparar gärna mina SC och även fast jag är rätt duktig på att spara JS så hittar jag ofta lite billigare grejer att köpa som bara råkar slinka in i garderoben.
 
Från Siri Moonbear:
   En hästfärg/ras du vill ha i spelet? 
Jadu... Just nu är Andalusier, Tinker, Shire och Fjordhäst högst upp på önskelistan. Vet inte riktigt vilka färger jag vill se... En mörk fux med väldigt ljus man vore trevligt :)

   Vad gör du när du inte spelar SSO? 
Jag har ju ägnat ett helt år nu åt nästan enbart SSO eftersom jag mått väldigt dåligt, och SSO har varit en fantastisk undanflykt och har hjälpt mig att må bättre. I övrigt gillar jag dock att skriva, att rita och att fota. Tyvärr är jag alldeles för lat för att utveckla mina fotokunskaper, men jag har en redig kamera och då jag väl ger mig ut med den brukar det bli rätt okej bilder. Jag lägger också väldigt mycket av min fritid på SSO Wiki.

   Vilka bloggar läser du? 
Väldigt, väldigt många. Alicia Starnights, Alice Winterbells, Lily Rainstorms, Sally Bunnybrookes, Sylvie Yellowstones, Mariorna Moondaughter och Mountaindaughters, Genevieve Nightbards, Siri Moonbears, Juliette Stardawns, Jenny Snowhills, Miranda Moonbells, det är inte ens hälften av de jag läser dagligen. Har tonvis av SSO-bloggar på Bloglovin'. Otroligt nog så läser jag just nu inga IRL-bloggar alls. Visst ja, Lucy är väl tillbaka i bloggvärlden också?

   Favoritoutfit? 
Ändrar mig hela tiden och de jag just nu tycker bäst om är de på headern.
 
Från Nadia Moonnight:
   Vilket är ditt favorit starshine soundtrack? 
Stonehedge, Devine Friends och Winner Circle. Kan inte välja, alla tre är underbara ^^

   Hade du kunnat tänka dig att ha en annan starthäst? Hur hade det sett ut, och vad hade den hetat? 
Då jag startade spelet hade jag aldrgi kunnat tänka mig att ha något annat än Ash. Om jag startat spelet idag tror jag dock att det hade blivit en häst med Iddys färg och vit man, eller den populära mörkbruna Holländaren som finns hos Marley. Har ingen aning om vad jag skulle döpa den till då, haha.
 
   Vilket av starstable-spelen gillar du mest? Vilket gillar du minst?
Jag ska rätt snart starta en bloggutmaning om Star Stable som jag satt ihop, så ni får vänta lite till innan ni får svar på det ^^
 
Från Sabrina Eastforest:
   Vad heter klubben du är medlem i? 
Den heter Night Guards och ägs av Genevieve Nightbard. Inaktiv och trevlig (det är bara jag och Genevieve som är medlemmar, haha).

   Vilken ut av Starhine legacy spelen tycker du bäst om? 
Hemligheten på Pine Hill. Jag älskar både Linda och Meteor, och jag tycker det är en himla härlig känsla i spelet.

   Vilken ut av Starstable spelen tycker du bäst om?
Det kommer i den framtida bloggutmaningen :)
 
Från Anonym:
   Vilken kille tycker du är sötast på sso :3? 
Ehm... Har inte riktigt tänkt på det. Har inte riktigt det intresset liksom, är mer inne i själva spelstoryn... Josh?

   Vem gillar du mest i ssl? 
Linda och Herman är mina favoritkaraktärer.

   Har du instagram? 
Yes, men bara en privat. Lägger inte upp SSO-grejer på den. Om det är av intresse heter jag där Zijena.

   Kan du skriva en historia? 
Det... kan jag väl? Lite mer specifika önskemål kanske?
 
Från Maria Mountaindaughter:
   Om det anordnades en officiell SSO- träff, skulle du fara på den? :>
Kanske. Har funderat på saken, men det är svårt. Jag har svårt för att träffa nya människor, och jag tycker det är så läskigt då man byggt sig en uppfattning om någon bakom en datorskärm och sedan möter någon som kanske inte alls är som man trott. Det vore nog en kul grej, men jag skulle antagligen aldrig våga komma själv på en sådan träff. Om den är officiell så är det dock större chans att jag skulle våga, haha.
 
 
 
   Tack för era frågor, hoppas att ni fick ut något av svaren ^^ Det verkar passa ganska bra att ha frågestunder då jag reser bort, så jag tror att det är ett koncept som får fortsätta om det nu inte förfrågas om mer sånt här framöver :)






Lisa

Hej Esme jag e nog en av dina största fan men inte sådär omg Esme. Men jag vill fråga dig om hur många vänner du har på din vänlista? <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.