Chrome Pointer

Min datorhörna

   Har tänkt visa det här ett tag så jag tänkte passa på nu då jag väntar på uppdateringen ^^
 
   Det är här magin händer - jag spelar, jag ritar, jag skriver. Jag har ett väldigt litet rum så jag får pressa ihop dator och tv på samma ställe ^^' Men det är såhär der ser ut - datorn står på en kylplatta för att inte överhettas, den rosa disken till höger innehåller allt jag någonsin skrivit + alla bilder jag visar på bloggen och lägger upp på wikin. Den gigantiska tekoppen innehåller alltid någon slags 50/50 blandning av kaffe och mjölk.
   Ovanför datorn har jag lite lappar för att jag ska minnas grejer, mitt minne är urkasst. Dödsannonsen hör till en bekant, ett år äldre än mig, som väldigt oväntat gick bort förra vintern. Den är en fin liten påminnelse att ta tillvara på tiden, efter en väldigt fin text den flickan en gång skrev.
   Den fina teckningen som skymtar bakom min bordslampa har jag inte gjort, då jag fortfarande var stallvärd på gamla ridskolan fick jag den av en elev.
 
   Jag trivs bra i min hörna, men jag ser ändå fram emot att få göra om den på nytt då jag flyttar hemifrån. Jag har just nu inte plats för min ritplatta i rummet, så jag har den alltid i knäet då jag ritar. Det är en grej jag vill ändra på i mitt framtida hem, då ska jag verkligen ha plats i min datorhörna :)
 
   Så, det var inte roligare än så här ^^' Hur har ni det med era datorer, sitter ni i era egna rum, har ni någon familjedator, eller hur ligger det till? :)






Stacy Nightdaughter (din personliga spådam)

Jag visste det!Jag visste att det satt små lappar på en hylla :D

Svar: Min mamma är bergsäker på att du sitter på andra sidan gatan med en kikare och spionerar på mig x)
Esmeralda Silverforce

Tiff

Har en likadan dator som du min överhettas också :) Måste ha pennor under den haha :c

Svar: HAHA pennor? Typ ett pennskrin? x)
Esmeralda Silverforce

Sylvie Yellowstone

Ritplattan i knät är imponerande, det skulle jag inte klara av! Min laptop är ofta i mitt knä, jag brukar sitta i en av våra soffor i vardagsrummet, då har jag ryggen mot väggen så att jag känner att jag kan göra vad jag vill och jag får vara ifred, men jag har ändå god uppsikt över "läget" och känner att jag kan delta i vad som händer. När det är varmt och svettigt och jag vill ha det svalt eller när jag ritar så flyttar jag ner datorn till bordet i mitt rum i källaren c:

Tiff

Nope det är vanliga pennor min dator ÄlSKAR pennor cx annars där den hahah

Felicia Greenhill

Har 2 datorer, den som jag delar med min lillebror (även den jag spelar Sso och andra spel på) sedan har jag min skoldator (macbook air) som man tyvärr inte kan spela sso på :(

Nadia Moonnight

Jag brukar spela i soffan, hos min tvillingsyster eller i min fotölj i mitt rum. Fast jag sitter typ aldrig vid skrivbordet xD Men min dator blir överhettad också, då brukar jag ha böcker under xD Fast det hjälper inte så bra...

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.