Chrome Pointer

Level 15

   Det har varit lite snack i chatten sista veckan om att spelarkaraktären ska kunna komma upp i lvl 15. Jag mejlade alltså SSO. Skrev såhär:
 
   "Hej! Är lite konfunderad gällande nivån på spelarkaraktären. Om jag förstått det rätt har vissa spelare nu kommit upp i lvl 15. Jag har en bit kvar och jag har ändå spelat sedan oktober 2011 och har gjort alla uppdrag som finns att göra. Jag vet att vissa har haft någon xp-bugg så att de har haft mindre xp än andra efter att nya uppdrag tillkommit (eller något åt det hållet), är det så det är? Undrar bara lite hur det ligger till på den fronten. Vänliga hälsningar!"
 
   Fick svar häromdagen:
 
Hejsan!

Inga spelare har ännu kommit upp i level 15 då vår maxelevel för tillfället är level 14. 

Mvh,
Maria, Star Stable support
 
   Såå... Jag litar på Supporten helt enkelt :P Om någon nu mot all förmodan faktiskt har kommit upp i lvl 15 kanske det är läge att mejla Supporten och kolla läget?






Lucy Westlake

Alli har kommit upp i level 15.. hon har ca 2 000 xp mer än mig och supporten vägrar göra något haha

Svar: Så mysko o.o Det var efter att ha hört att hon kommit upp som jag mejlade och frågade... känns som att det är lite trassel med xp i spelet va? xP
Esmeralda Silverforce

Alicia Starnight

Haha ja jag är i level 15, om man började spela i december 2011 ska man ha lika mycket som mig, det är några andra också som snart är i level 15.
Som du skrev, så har dem ändrat uppdrag, lagt till, och gett mer XP osv. som gett oss mer XP, och högtidsuppdragen (juluppdragen etc) fick man XP för förut, som också gjorde stor skillnad. :)

Svar: Tycker det är väldigt konstigt att de inte ändrar om så att det blir rätt för alla faktiskt... Vet inte riktigt vad jag ska säga, men rättvist bör det ju vara :P
Esmeralda Silverforce

Alicia Starnight

Tycker isf dem ska flytta upp alla till min level typ, vägrar bli av med mina XP en gång till (dem tog bort typ en halv stapel jag fått från blåa uppdrag för några dagar sen).

Hanna Riverson

Jag har spelat sedan november 2011 gjort alla uppdrag :) Fast sedan e det så att jag kanske har varit lite lat med min mage och uppdragen xD glömde en enda dag fast tog igen den sen

Ran by Boobah <3

Hej! Ingen Maxlevel finns, Alla levlar finna tom 18. Dock mycket svårt att komma upp i för om du har fått en XP bugg och sso säger att level 18 ej går att komma upp i men ändå gör de som level 15 så svaret om de finns en maxlevel e: NEJ inte vad jag vet och de vet nog många ;)

Svar: ...du är medveten om att det här är ett väldigt gammalt inlägg och att man inte kunde komma högre än en viss nivå? Självklart finns det en maxlevel om ingen har kommit högre, så kommer det alltid vara. Idag ÄR 17 maxlevel för det finns inte en enda spelare av alla 4 miljoner som är på lvl 18. Den dagen det finns uppdrag nog för att nå lvl 18 kommer det vara maxleveln.
Esmeralda Silverforce

Ran by Boobah <3

Hej Igen! Ja har haft 70000 XP en gång i Tiden på SSO dock var det ett lagg men det går att HA

Svar: Jag förstår inte vad din poäng är. Jag är inte ett dugg intresserad av buggar och dylika grejer i nuläget, tack.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.