Chrome Pointer

Jorvikisk ponny

   Klokt! Jag tycker verkligen att det var smart att introducera ponnyn som en helt ny ras. Jag ser det lite som ridponnytypen av det Jorvikiska Varmblodet, vilket skulle vara väldigt logiskt. Om det nu kommer fler ponnyer, vilket åtminstone jag inte skulle banga på, så är det väl ändå smart att testa med en ras ingen kan känna till sedan innan.
   Annars känns det som en typisk ponny. Envis och busig står det i rasbeskrivningen. Det är nog de två ord som först ploppar upp i mitt huvud då jag tänker på en ponny.
   Om ponnyn nu är motsvarigheten till varmblodet, vår starthäst... kommer det fler sådana med fler färger? Eller...? Känns som att jag är ute och famlar lite nu. Fyra hästar, det kanske inte kommer fler av denna ras.
   De är så fluffiga och ulliga och gulliga och jag vill ju ha hela bunten ♥
 
 
   Just nu tänker jag mig lite att en fjordhäst gärna kan vara som en ponny. Rasen är ju inte så stor som man tror, och nu i veckan mötte jag en liten fjordhäst som verkligen fångade mitt hjärta. En liten nätt c-ponny vid namn Jolly, det sötaste jag någonsin sett på fyra ben. Men.. det här med fjordhäst kan ju vara svårt. Just nu om jag tänker på en fjording tänker jag på lilla nätta, urgulliga Jolly från Björkvik, även om min första erfarenhet av fjordingar var den lite tyngre typen som många anser vara "tröga och tråkiga". Kanske om det kunde komma... olika typer av fjordingar? (Jag är rätt insnöad på fjordingar just nu, ponnyn var så dödligt söt)






Emelie

Haha åh rider du på Björkviks Ponnyridskola eller nått? Jolly står ju där, hon är världens bästa fjording ja!

Svar: Nä, jobbar på gården som lånar Jolly (och vanligtvis också Heidi) några veckor varje sommar! :)
Esmeralda Silverforce

Emelie

Aha! Nybygget? Kul :) Heidi är min favvo hehe

Svar: Åååh Heidi haha, himla rolig ponny det där! Lär väl dock inte se henne på ett tag, hon var ju inte utlånad i somras eftersom hon betäcktes och lär väl gå med fölis hela sommaren 2016 xP
Esmeralda Silverforce

Emelie

Ja hon e bäst! Älskar att det är action i henne, hon är ju bara för rolig att rida haha :) Hon är faktiskt halt just nu, lite stel i ett bakben, oxå så hon har inte ridits på snart över ett halvår :/ men omkring 1:a juni får hon sin fölis!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.