Chrome Pointer

Jag ska in till SSO-grejen i stan

   Nu åker jag snart iväg för första dagen på jobbet (får troligtvis rida dessutom, hallelujah), men i eftermiddag tänkte jag verkligen försöka åka in till stan för att dyka upp på den här SSO-träffen/grejen/vad-man-nu-ska-kalla-det. Vet inte hur det kommer se ut eller om jag vågar gå fram, men jag ska åtminstone inspektera situationen ^^
   På ett sätt är det rätt läskigt - jag kan ju lätt se mig själv framför datorskärmen då jag spelar SSO, men utan att jag egentligen tänker på det sitter tusentals människor runt om i Sverige, runt om i världen, som gör exakt samma sak. Och det är då man börjar tänka på att alla de här tusentals människorna har egna liv utanför datorskärmen - haha, jag får typ huvudvärk bara av att tänka på det, men man glömmer ju ofta hur stor världen är ;)
 
   Nu idag är det alltså rätt låg uppdatering, jag återkommer vid middagstid då jag är hemma igen. Idag händer mycket nytt och det är väldigt pirrigt, men det ska bli grymt spännande att möta den här ridklubben samt hästarna de får låna :)






Siri

Då träffas vi nog där ^^

Svar: Det får vi väl hoppas, verkar som att du och jag har sprungit om varann ett par gånger innan va? ^^
Esmeralda Silverforce

Sylvie Yellowstone

Kul! Jag tänker inte våga mig in dit, haha c:

Sabrina Eastforest

Va?! Har det varit en SSO träff? När fick man reda på det? :O

Svar: Stod på SSO's Facebooksida igår :)
Esmeralda Silverforce

Sabrina Eastforest

Var? kollar deras fb hela tiden Dx

Svar: Ibland kan man behöva klicka på typ "se senaste" eller något sånt på sidan, jag tycker iaf att det är jättesvårt att orientera sig på en så pass aktiv fb-sida :/
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.