Chrome Pointer

Jag gav efter denna gång

   Jag är inte emot att köpa SC. Jag tycker det är bra att folk köper SC, för varje slant man lägger på dessa spelpengar går ju till SSO. Vi får alltså tillbaka pengarna i form av fler framtida uppdateringar, eftersom spelet håller sig levande längre.
   Dock har jag inte världens bästa ekonomi, särskilt inte nu då jag måste betala dyra pengar till min nya skola och kommunen vägrar hjälpa till med bidrag. Nu har jag ändå tjänat in egna pengar den här sommaren, och därflr kände jag att jag faktiskt kunde unna mig själv att köpa SC. Jag köpte igår sammanlagt 2000 SC, sen fick jag dessutom pengar av lilla mormor som tack för att jag hjälpt henne med hennes dator (81-åriga mormor har precis skaffat sig ny dator, high-tech liten tant det där) så jag gick ändå plus med trettio kronor :D
 
 
 
   Vad ska jag göra med mina stora pengar nu? Ja, idag har jag 7302 SC. Till att börja med ska jag i morgon köpa min nya ponny. Sen funderar jag på schabraket och benlindorna som kom med det här westernsetet i uppdateringen för ett par veckor sedan, och kanske något till husdjur. Det viktiga just nu är iaf att jag blir av med den där lilla tvåan som stör i siffran. Jag måste ha SC i jämna hundratal, annars blir jag tokig!
   Sen vill jag inte slösa SC i onödan. Då mitt stall är fyllt med de hästar jag vill ha, då kan jag börja slösa lite. Just nu känns det dock så trist att se en drömhäst och behöva vänta i flera veckor på att köpa den, därför är jag hellre snål.
 
   Är ni duktiga på att spara SC, eller slösar ni bort dem så fort de landat i plånboken?






Sylvie Yellowstone

Jag slösar bort dem rätt fort, fast jag vill inte kalla det slösa. Jag köper inte SC, så när jag äntligen har råd att köpa det jag suktar efter så köper jag det på en gång – och då är siffran nere på 0 igen haha :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.