Chrome Pointer

Funktioner jag anser bör finnas i SSO

   - Kunna stänga av klubbinbjudningar. Vi säger att jag är klubblös. Jag attackeras av klubbinbjudningar. Jag vill inte gå med i en klubb. Jag går in i Alternativ och väljer "Stäng av klubbinbjudningar". Jag är klubblös, lycklig och folk kan inte skicka klubbinbjudningar till mig.
 
   - Kunna dölja andra spelare. Jag gör ett mystiskt huvuduppdrag som är så spännande så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Problemet är att det gör resten av SSO's x antal tusen spelare också. Jag går in i Alternativ och väljer "Dölj andra spelare". Poff! Jag ser inga andra spelare i spelet innan jag återigen klickat mig in i Alternativ och jag kan ostört göra uppdragen.
 
   - Brb från chatten. Jag vill inte använda chatten en dag/lämnar datorn på en kort stund medan jag springer iväg och gör annat. Jag väljer funktionen "Borta från chatt", och i Vän-chatten/över min karaktär i spelet visas ett tecken som påpekar att jag just nu inte är tillgänglig i spelet.
 
   - Offline-mode. Det här är nog det luddigaste jag har att komma med, och vore väl mer en kul grej, antar jag. Då menar jag inte direkt att man ska kunna spela SSO utan internetuppkoppling - iofs, om det kunde lösas t ex med att man köper en PC-skiva i butik så skulle väl det vara najs det med. Men det jag menar är att man döljer andra spelare samtidigt som ingen annan spelare kan se en själv. Typ så att spelet blir som Årstidsryttarna, att man kan koppla bort andra spelare vid behov för att vara helt själv samtidigt som man inte kan se chatten/delta i chatten/synas i spelet alls.
 
 
 
   Tankar? Idéer? Hit me.






J

För det första, tack för en otroligt bra välskriven blogg som även passar oss 20+ (till skillnad från många andra sso-bloggar.)Dina förslag var jätte bra haha! Tycker att ditt förlag på brb från chatten va extra bra, men tänk att ha en offline funktion så det ser ut som att man inte är inloggad :) kram

Svar: Tack själv för responsen, blir så glad då jag får höra sånt :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.